Etätapaaminen kansainvälisesti adoptoiduille aikuisille la 2.3. klo 14.00-15.30


Tule mukaan tapaamaan etänä muita kansainvälisesti adoptoituja aikuisia ja keskustelemaan yhdessä. Keskustelua vetää vapaaehtoisemme ja adoptoitu aikuinen Jasmin. Tapaamisen kesto on noin 1,5 tuntia ja se järjestetään etänä Zoom-alustalla.


Tapaamiseen voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä vaikka vain kuuntelemaankin ja osallistuminen on maksutonta!


Tapaaminen on tarkoitettu kaikille aikuisille kv-adoptoiduille ja voit esittää anonyymejä kysymyksiä Jasminille tai yleisesti osallistujille tämän lomakkeen kautta.


Lisätietoa Zoom-sovelluksen käytön aloittamisesta löydät mm. täältä!

Saat osallistumislinkin sähköpostiisi viimeistään perjantaipäivän 1.3. aikana, mitä kautta pääset mukaan tapaamiseen. Tapahtumasta lähetetään myös sähköpostistse muistutus/ muistutuksia lähempänä ajankohtaa. Merkitsethän kuitenkin tapahtuman esim. puhelimesi kalenteriin ylös!


Ilmoittaudu to 29.2. mennessä!

Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen heti vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Mikäli et saa vahvistusta, niin täytäthän lomakkeen uudestaan ja ole tarvittaessa yhteydessä työntekijään (yhteystiedot lomakkeen lopussa).

Osallistujan etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Ikä

Oletko osallistunut aiemmin adoptoitujen aikuisten etätapaamiseen?

Mitä kautta sait tiedon tapaamisesta?

Esitä anonyymisti jo etukäteen kysymyksiä Jasminille ja/tai tapaamisen osallistujille:

Markkinointilupa

Markkinointiluvan antamalla saat tietoa Adoptioperheet ry:n toiminnasta sähköpostiisi. Voit myös peruuttaa luvan koska tahansa olemalla yhteydessä vertaistoiminnan asiantuntija Elias Helmiseen (yhteystiedot alempana).

Oletko Adoptioperheet ry:n jäsen?

Etkö ole vielä jäsenemme?

Liity jäseneksemme tästä!

Täysjäsenyys 39 € tai 29 € / vuosi
Kannatusjäsenyys 15 € / vuosi
Nuorisojäsenyys 5 € / vuosi (13-29-vuotiaat adoptoidut)


Miksi liittyä jäseneksi?

Jäsenenämme olet oikeutettu erilaisiin jäsenetuihin (täysjäsenenä mm. Adoptioperheet-lehti), mutta olet myös mukana tukemassa yhdistyksen toimintaa ja turvaamassa toiminnan jatkuvuutta. Mitä useampi adoptoitu on jäsenenä, niin sitä paremmin heidän äänensä myös kuuluu yhdistyksessä. Myös jäsenmaksutuotot ovat mm. hyvin iso osa yhdistyksen toiminnan ja jäsenlehden rahoitusta.

Jäsenenä pääset halutessasi myös vaikuttamaan yhdistyksen laajempiin linjauksiin ja strategiaan hakeutumalla esimerkiksi hallitukseen.

Lisätietoja:

Vertaistoiminnan asiantuntija

Elias Helminen

045 882 7080

elias.helminen(at)adoptioperheet.fi


Voit tutustua rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.

0%