Hakulomake leskien vertaistukiviikonloppuun  

Olen halukas osallistumaan Nuoret lesket ry:n järjestämään leskien vertaistukiviikonloppuun 5.-7.2.2021 Hotelli Tallukassa Vääksyssä.


Viikonloppuun voivat hakea työikäisenä leskeytyneet. Etusijalla valinnoissa ovat he,  jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet Nuoret lesket ry:n vertaistukiviikonloppuihin. Hakemuksen tulee olla perillä 31.12.2020. Saat sähköpostitse tiedon valinnasta viikolla 1. Viikonloppuun osallistuttaessa leskeytymisestä tulee olla kulunut noin puoli vuotta.


Viikonlopun tavoitteena on tarjota vertaistukea ja etsiä yhdessä  voimavaroja arkeen. Viikonlopun omavastuuosuus on Nuoret lesket ry jäseniltä 120 €, ei jäsenille hinta on 135€. Kaikki osallistujat majoittuvat yhden hengen huoneissa. Viikonlopun aikana on täyshoito. Matkakulut jokainen kustantaa itse. 


Viikonloppu alkaa perjantaina päivällisellä klo 17 ja päättyy lounaaseen sunnuntaina noin klo 12. Viikonloppuun osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa. Viikonloppuun valituille lähetetään erikseen tarkempi ohjelma. Seuraamme myös THL:n suosituksia ja toimimme viikonlopussa niiden mukaisesti.


Täytä tietosi alla oleviin kenttiin

Etunimi

Sukunimi

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelinnumero

Sähköposti

Syntymävuosi

Mikäli sinulla on lapsia, minkä ikäisiä he ovat?

Kauanko leskeytymisestä on kulunut aikaa? Kirjoita muodossa 3/2019 (esim.)

Erityisruokavalio

Oletko aiemmin osallistunut leskien vertaistukitoimintaan (esim. Yhtäkkiä yksin kurssi, Mieli ry:n kurssi, Nuoret lesket ry:n vertaisviikonloppu) Mihin ja milloin? 

Toiveet ja odotukset vertaistukiviikonlopulle

Lisätietoja

Jäsenyys

Mikäli et ole vielä jäsen, haluaisitko liittyä

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

0%