Vaikuta - millainen on liikkuva ja aktiivinen koulupäivä?

Yläkoululainen ja lukiolainen  -vaikuta kuntavaaleissa kauttamme – me viemme viestiäsi eteenpäin! Vastaa kyselyyn ja osallistu halutessasi JBL Clip 4 kaiuttimen arvontaan! 

Koululainen on kuntalainen, joka ei saa vielä ikänsä puolesta virallisesti äänestää. Kuntien yksi tärkeimmistä tehtävistä on tarjota koululaisille turvallinen ja viihtyisä koulupäivä, joka edistää koululaisten oppimista ja kokonaishyvinvointia. 

Kerro, mitkä asiat vaikuttavat omaan aktiivisuuteesi ja tapoihisi toimia. Mitä tekisit toisin, jos sinä saisit päättää?

Kyselyyn vastaaminen kestää n. 5 minuuttia. Osaan kysymyksistä voi valita vaihtoehdon tai kertoa, kuinka tärkeäksi asian koet. Jos sopivaa vastausta ei löydy, voit myös jättää kyselyn lopussa avoimen kommentin. Kyselyn pääkohderyhmä ovat yläkoululaiset ja lukiolaiset. Vastaukset ovat anonyymejä eli emme julkaise vastaajien nimiä ja tietoja.

Viestimme somekanavissamme kyselyn tuloksia tuleville kuntapäättäjille. Lisäksi hyödynnämme omassa työssämme ja yhteiskuntaohjelmassamme saatua palautetta mm. osallisuuskasvatuksen näkökulmasta.

Käytä ääntäsi, me kerromme viestin eteenpäin! Kuntavaalit on 13.6.2021, jolloin omaan kuntaasi valitaan uudet päättäjät. Monessa kunnassa on nuorisovaltuusto, joka ajaa nuorten asioita kunnassasi. 

Koululaisia ja opiskelijoita kiinnostavaa aktiiviseen koulupäivään ja kuntavaaleihin liittyvää materiaalia löydät sivuiltamme: https://www.kll.fi/materiaalit/yhteiskuntavastuu/Oletko

Sukupuolesi

Kuinka liikkumiseen kannustava koulupäiväsi tällä hetkellä on?

1

2

3

4

5

Mitkä asiat vaikuttavat liikkumiseesi koulupäivän aikana?

Jätä vastaus tyhjäksi
Ei merkitystä
Suuri merkitys
0
10
5
10
10
true
false
false
Opettaja *
Kaverit *
Vanhemmat *
Minä itse *
Toiminnallinen oppiminen. (Tarkoittaa, että voi opiskella esim. matematiikkaa, historiaa, kuvataidetta muilla tavoin kuin istumalla pöydän ja kirjojen ääressä.) *
Kouluympäristö ( esim.sääsuojat, sisäliikuntamahdollisuudet) *

Mikä on suurin liikkumisesi este?

Jos saisit päättää, millä keinoin lisäisit fyysistä aktiivisuutta tai liikkumista koulupäivääsi?

Lähetä terveiset kuntapäättäjille, opettajille ja rehtorille, koskien viihtyisämpää koulupäivää ja koulumatkoja – vapaa sana!

Haluan osallistua arvontaan

Mikäli haluat osallistua arvontaan, tulee sinun toimittaa yhteystietosi. Yhteystietojasi ei säilytetä eikä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin arvonnan suorittamiseen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti!


Snap Inc. ei sponsoroi, hallinnoi tai ole mitenkään yhteydessä kisaan. Osallistuvat tahot luopuvat oikeudestaan esittää kampanjaan liittyviä vaatimuksia Snap Inc:lle. 

Osallistun JBL Clip 4 -kaiuttimen arvontaan

0%