Tilaa Monimuotoiset perheet varhaiskasvatuksessa -opas

Monimuotoiset perheet varhaiskasvatuksessa -opas on tarkoitettu työn tueksi kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille, erityisesti varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Oppaan on koonnut kymmenen perhejärjestön yhteinen Monimuotoiset perheet -verkosto. 


Verkkoversion voit ladata osoitteesta: monimuotoisetperheet.fi/ammattilaisille/opas-varhaiskasvattajille.


Tilaa painettu opas täyttämällä tämä lomake. Tilauksen enimmäismäärä on 15 opasta. Opas postikuluineen on sinulle maksuton. 


Jos haluat tilata isomman määrän oppaita tai sinulle herää muita kysymyksiä, ota yhteyttä toimisto@monimuotoisetperheet.fi. Oppaita voi myös noutaa toimistoltamme Sörnäisistä. Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin!Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste. Nimi- ja osoitetiedot poistetaan heti postituksen jälkeen. Jos haluat saada tietoa tulevista verkkokoulutuksistamme, poistetaan sähköpostiosoitetieto marraskuun 2021 loppuun mennessä.


Etunimi

Sukunimi

Työskentelen

Tehtävänimike

Tilattava määrä

Postitusosoite

Jätä sähköpostiosoitteesi, jos tahdot tietoa tulevista varhaiskasvattajille suunnatuista verkkokoulutuksistamme. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Sähköpostiosoite

0%