Tilaa Monimuotoiset perheet varhaiskasvatuksessa -opas

Monimuotoiset perheet varhaiskasvatuksessa -opas on tarkoitettu työn tueksi kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille, erityisesti varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Oppaan on koonnut kymmenen perhejärjestön yhteinen Monimuotoiset perheet -verkosto. 


Verkkoversion voit ladata osoitteesta: monimuotoisetperheet.fi/ammattilaisille/opas-varhaiskasvattajille.


Tilaa painettu opas täyttämällä tämä lomake. Opasta postitetaan kuukausittain varhaiskasvatusyksiköihin, oppilaitoksiin ja vastaaviin. Opas postikuluineen on teille maksuton. Yksityishenkilöille tai yksittäisille ammattilaisille meillä ei valitettavasti ole resursseja postittaa opasta. Innosta työnantajaasi tai oppilaitostasi tilaamaan oppaita, niin saat sitä kautta omasi! 


Jos sinulle herää kysymyksiä tai tilauksellasi on erityisen kiire, ota yhteyttä sofia.lindqvist@monimuotoisetperheet.fi. Oppaita voi myös noutaa toimistoltamme Sörnäisistä. Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin!


Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste. Nimi- ja osoitetiedot poistetaan heti postituksen jälkeen. Jos annat sähköpostiosoitteesi merkiksi siitä, että haluat saada tietoa tulevista verkkokoulutuksistamme, osoitteesi poistetaan viimeistään vuoden kuluessa tiedon jättöhetkestä.


Etunimi

Sukunimi

Työskentelen

Tehtävänimike

Tilattava määrä

Postitusosoite

Jätä sähköpostiosoitteesi, jos tahdot tietoa tulevista varhaiskasvattajille suunnatuista verkkokoulutuksistamme. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin. Poistamme osoitteesi viimeistään vuoden kuluttua tiedon jättöhetkestä tai aiemmin pyynnöstäsi.

Sähköpostiosoite

0%