Ilmoittaudun puhelinvertaisten koulutukseen 13.2.2021

Koulutamme jälleen uusia puhelinvertaisia! Maksuton koulutus järjestetään Zoom-etätapaamisena lauantaina 13.02.2021, klo 10.30-17.00. Koulutuspäivä järjestetään yhdessä Surunauha ry:n ja Huoma ry:n kanssa. Pääkouluttajana toimii Teppo Kupias Surunauhasta. Lisäksi päivän loppupuolella kullakin surujärjestöllä on oma osionsa, jossa käydään läpi yhdistyskohtaisia toimintaperiaatteita. Nuoret Lesket ry:stä koulutuksessa mukana vertaistoiminnan koordinaattori Sari Rappi-Lindholm.


10.30-12.00 Osio 1

12.00-13.00 Lounas

13.00-16.00 Osio 2

15.00-15.15 tauko

15.15-16.00 Osio 3

16.00-17.00 Järjestön oma osuus

 

10.30-16.00 Puhelintukihenkilökoulutus kouluttajana Teppo Kupias Surunauha

16.00-17.00 Nuoret Lesket ry:n oma osuus kouluttajana Sari Rappi-Lindholm


Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia yhdistyksen vapaaehtoisena puhelinvertaisena ja vierelläkulkijana toiselle kumppaninsa menettäneelle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta puhelinauttamisesta, kuuntelevat korvat ja halu auttaa riittävät <3

Tule rohkeasti mukaan! Koulutus on maksuton eikä siihen osallistuminen vielä velvoita toimimaan puhelinvertaisena, voit myös tulla kuulostelemaan olisiko vapaaehtoisena puhelivertaisena toimiminen juuri sinun juttusi!


VOIT OSALLISTUA KOULUTUKSEEN MIKÄLI:

  • olet yhdistyksemme jäsen – jos et ole vielä jäsen, liity jäseneksi tämän ilmoittautumisen yhteydessä.
  • menetyksestäsi kulunut aikaa vähintään vuosi
  • elämäntilanteesi on nyt sellainen, että jaksat olla vierellä kulkijana toiselle samankokeneelle


Koulutuksen käytyäsi voit toimia puhelinvertaisena toiselle kumppaninsa menettäneelle. Koulutukseen voivat tulla myös jo ennestään yhdistyksen puhelinvertaisena toimivat, aina voi oppia uutta!


KOULUTUKSESSA:

  • käydään läpi surevan kohtaamista
  • pohditaan vapaaehtoisen roolia ja jaksamista
  • harjoitellaan kahdenkeskistä kohtaamista


Tule sinäkin mukaan Nuoret lesket ry:n vapaaehtoisten joukkoon!


ILMOITTAUTUMINEN:


Ilmoittaudu viimeistään 11.2.2021!Nimi

Osoite

Postinumero- ja toimipaikka

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Leskeytymisvuosi

Erityisruokavalio

Mitä odotat koulutukselta?

Jäsenyys 

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

0%