Ehdota taide- ja kulttuurialan asiantuntijaa tai tekoa


TAKU palkitsee nyt viidettä kertaa vuoden taide- ja kulttuurialan asiantuntijan ja teon. Kuka tai mikä taho mielestäsi ansaitsisi kunniamaininnan?

Ehdota meille asiantuntijaa tai tekoa, joka mielestäsi ansaitsee kunniamaininnan. Muistathan myös perustella vastauksesi. Työelämäpalkintojen saajat annettujen ehdotusten joukosta valitsee TAKUn hallituksen jäsenistä koostuva raati. Valinnat julkistetaan TAKUn ja syyskokouksen yhteydessä 24. marraskuuta.


Jätä ehdotuksesi tällä lomakkeella 29.10. mennessä. 


Pyydämme nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme tarvittaessa kysyä lisätietoa ehdotuksistasi tai niiden perusteluista. Halutessasi voit vastata tähän kyselyyn myös anonyymisti jättämällä nämä kentät tyhjiksi.

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Taide- ja kulttuurialan asiantuntija

Kunniamaininta annetaan henkilölle, joka on ansiokkaasti edustanut taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alan asiantuntijoita esimerkiksi pitkällä tai monipuolisella uralla. Hän on taipumaton tekijä, joka on vahvistanut edustamaansa alaa uusilla näkökulmilla tai kenties pitänyt näkyvästi alan puolia.

Kuka mielestäsi ansaitsee kunniamaininnan?

Perustelusi, miksi juuri hänet tulisi valita mainittuihin kriteereihin perustuen.

Max. 1000 merkkiä

Taide- ja kulttuurialan teko

Kunniamaininta annetaan esimerkiksi kollektiiville, kampanjalle, hankkeelle tai tapahtumalle, joka on nostanut esiin yhteiskunnallisesti merkittävän teeman tai korostanut taide- ja kulttuurialan merkitystä, lujittanut uskoa alaan vaikeina aikoina sekä omalta osaltaan tehnyt ammattilaisten tärkeää ja korvaamatonta työtä näkyväksi.

Mikä taide- ja kulttuurialan teko ansaitsisi mielestäsi kunniamaininnan?

Perustelusi, miksi juuri tämä teko tulisi valita edellä mainittuihin kriteereihin perustuen.

Max. 1000 merkkiä

0%