Vapaaehtoisten päivä lauantaina 25.11.2023 klo 12.00-17.00


Tervetuloa Adoptioperheet ry:n vapaaehtoisten päivään, joka järjestetään tänä vuonna Adoptioperheet ry:n toimistolla Helsingin Kampissa (Kalevankatu 16, 00100 Helsinki) lauantaina 25.11. klo 12-17.

Vapaaehtoisten päivässä sinulla on mahdollisuus tavata muita vapaaehtoisia sekä päästä nauttimaan koulutustarjonnasta vapaaehtoisia koskettavien teemojen sekä kahvi- ja teetarjoilun äärellä ja virkistyä aktiviteettien sekä yhteisen ruokailun lomassa.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Adoptioperheet ry:n vapaaehtoisina toimiville sekä vapaaehtoisena toimimisesta kiinnostuneille kv- ja kotimaan adoptoiduille, adoptiovanhemmille sekä -odottajille ja adoptoitujen läheisille.

Tapahtuma on vapaaehtoisillemme maksuton (sis. kahvitarjoilun, ohjelman, aktiviteetin sekä ruokailun) ja yhdistys korvaa matkakulut pk-seudun ulkopuolelta saapuville edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan (kuitteja vastaan). Kauempaa tulevien kohdalla on mahdollista keskustella myös yhden yön majoituksen korvaamisesta (majoituksesta korvataan Omenahotellin etuhinta ja mahd. tämän yli menevä osuus on omakustanteinen). Lisätietoa Altilta tai Eliakselta!

Ilmoittautumiset ke 22.11. mennessä!


Päivän ohjelma:

Klo 12.00
- Kahvit ja yhdistyksen terveiset

Klo 13.00
- Saara Simonen: Myötätuntouupumus ja vapaaehtoisten voimavarat

Saara toimii asiakkuus- ja kehittämispäällikkönä Helsingin Diakonissalaitoksella ja hänellä on pitkä kokemus yhdistystoimijoiden ja vapaaehtoisten koordinoinnista sekä johtamisesta.

Klo 14.30
- Tauko ja siirtyminen aktiviteettien pariin

Klo 15.00
- Aktiviteetit

Virkistytkö mieluiten hohtominigolfin äärellä vai tutustutko mielummin HAMin (Helsingin taidemuseon) mielenkiintoisiin näyttelyihin (mm. Haegue Yang)?

Klo 16.00
- Ruokailu ravintola Bastardossa (Kampin kauppakeskus).

Voit tutustua ravintolan menuun täältä (kysely avautuu uuteen ikkunaan). Ilmoitathan alempana lomakkeessa haluamasi ruoka-annoksen!


Vahvistukset ilmoittautuneille lähetetään to 23.11. mennessä!

Lisätietoa:

Altti Rannikko
Vapaaehtoistoiminnan asiantuntija

altti.rannikko(at)adoptioperheet.fi
045 186 9300

Elias Helminen
Adoptoitujen vertaistoiminnan
projektipäällikkö

elias.helminen(at)adoptioperheet.fi
045 882 7080

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Postiosoite

Olen

Ikä

Tuletko kauempaa (yli 3h matkan päästä) ja tarvitsetko yhden yön majoituksen?

Missä vapaaehtoisroolissa / -rooleissa olet toiminut tai haluaisit toimia Adoptioperheet ry:ssä?

Kauanko olet toiminut vapaaehtoisena Adoptioperheet ry:ssä?

Aktiviteetti, johon haluat osallistua

Minkä ruoka-annoksen otat ravintolassa? Menun löydät tämän vastauslaatikon alla olevasta linkistä.

Tutustu ravintolan menuun täällä (kysely avautuu uuteen ikkunaan)! Yhdistys tarjoaa yhden pääruoan. Alku- ja jälkiruoat ovat omakustanteisia.

Tarjoiluista:

Vapaaehtoisten päivässä on tarjolla kahvin ja teen lisäksi pientä purtavaa laktoosittomana ja kasvisvaihtoehtona. Huomioimme myös gluteenittoman ja vegaanisen ruokavalion pyydettäessä, mutta emme valitettavasti välttämättä pysty huomioimaan kaikenlaisia mahdollisia allergioita / ruokavalioita. Varaathan siis tarvittaessa itsellesi evästä mukaan.

Allergiat ja / tai erityisruokavaliot

Mitä toivot tapahtumalta?

Muuta asiaa tai kysyttävää?

Oletko Adoptioperheet ry:n jäsen?

Etkö ole vielä jäsenemme?

Tiesitkö, että jäsenenämme olet vapaaehtoistehtävissäsi yhdistyksen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen piirissä? Vapaaehtoistehtävässä jäsenyyttä ei vaadita, mutta toiveenamme on, että vapaaehtoiset olisivat jäseniämme.

Tutustu jäsenetuihin ja liity jäseneksemme täällä!

Täysjäsenyys 39 € tai 29 € / vuosi

Kannatusjäsenyys 15 € / vuosi
Nuorisojäsenyys 5 € / vuosi (13-29-vuotiaat adoptoidut)

0%