Vertaistukea verkossa, ryhmä isomman lapsen menettäneille vanhemmille

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Zoom alustalla pidettävään verkkovertaistukiryhmään isomman lapsen (yli 15 v.) menettäneille vanhemmille. Ryhmää ohjaavat Käpy Lapsikuolemaperheet ry:n vertaisohjaajat. Ryhmään mahtuu mukaan 8 osallistujaa ja täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jonopaikalle otetaan 2 ilmoittautumista. Jos viime hetken peruutuksia tulee kutsutaan jonosta mukaan. Ryhmäläisille lähetetään vahvistus ryhmän toteutumisesta sekä  zoom-linkki viikolla kuusi.


Tarvitset ryhmään osallistumiseksi tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on toimiva mikrofoni ja webkamera. Osallistujien on hyvä sitoutua olemaan mukana koko kaikki ryhmän kokoontumiskerrat. Ryhmä toteutetaan turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. Osallistujan odotetaan varaavan keskustelulle rauhallinen tila ilman, että taustalla on muita kuulijoita. Olethan valmis myös pitämään kameran päällä sekä jakamaan muiden osallistujien kanssa asioita myös omasta menetyksestäsi haluamallasi tavalla. Keskusteluiden teemat määritellään osallistujien toiveiden mukaisesti.


Ryhmä kokoontuu viisi kertaa seuraavasti

ti 22.2. klo 18-19.30

ti 15.3. klo 18-19.30

ti 5.4. klo 18-19.30

ti 26.4. klo 18-19.30

ti 17.5. klo 18-19.30Ilmoittaudu 8.2.2022. mennessä.
Tekemällä ilmoittautumisen ja lähettämällä sen tämän järjestelmän kautta annat samalla suostumuksesi antamiesi tietojen tallentamiseen KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, josta tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja säilytetään kolme kuukautta tapahtumasta, jonka jälkeen ne hävitetään. Lue tietosuojaseloste tästä: Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteri1. Osallistujan nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Paikkakunta mistä osallistut.

2. osallistujan nimi

Sähköpostiosoite

Kenet olet joutunut menttämään ja miten? Milloin menetys on tapahtunut? Minkä ikäinen lapsesi oli?

Mitä teemoja tahtoisit käsitellä ryhmässä?

0%