Ilmoittautuminen Suomen nuoret lesket ry:n verkkovertaisryhmään/ryhmiin

Tapahtumakuvaus


Tarjoamme vertaistukea leskille säännöllisesti verkossa. Ryhmässä pääset jakamaan ajatuksia saman kokeneiden kanssa. Voit osallistua omalla tavallasi, puhua ja jakaa asioita sen verran kuin itse koet sopivaksi. Vertaistukiryhmässä puhutaan luottamuksella henkilökohtaisista asioista. Ryhmässä on vaitiolovelvollisuus.

Ryhmässä on teema, sekä pieni alustus ohjaajalta. Lisäksi jokaisessa ryhmässä on hyvin aikaa vapaalle keskustelulle. Päätämme vertaisryhmän yhteiseen rentoutushetkeen, se voi olla esimerkiksi mielikuva- tai hengitysharjoitus. Ryhmää ohjaa yhdistyksen työntekijä Johanna Niskanen. Ilmoittautuminen

Ryhmään voit osallistua asuinpaikasta riippumatta. Osallistuminen on maksutonta. Voit ilmoittautua joko yhdelle kerralle, tai saman tien useammalle, vaikka kaikille. Saat sähköpostiisi muistilistan ilmoittautumisistasi. Sieltä voit tarkastaa, mille kerroille olet ilmoittautunut.


Voit ilmoittautua tämän lomakkeen kautta myös myöhemmin. HUOM! Jos teet uuden ilmoittautumisen, tarkasta sitä ennen sähköpostiisi saapuneesta muistilistasta, mihin ryhmiin olet jo ilmoittautunut, jotta et ilmoittaudu samaan ryhmään kahta kertaa. 


Ilmoittauduthan viimeistään tapaamispäivänä ennen kello 17.00.


Lähempänä tapahtumaa saat toisen sähköpostin, jossa on liittymislinkki ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen.


Osallistuminen


Verkkovertaisiin osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Voit osallistua ryhmään tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. 

Jos et pääsekään osallistumaan, ilmoitathan siitä Johannalle, jotta paikka vapautuu toiselle osallistujalle! /johanna.niskanen@nuoretlesket.fiJos sähköposteja ei löydy


Tarkasta ensimmäisenä roskaposti
Joskus viesti voi syystä tai toisesta päätyä roskapostiin.


Pidä huolta, että sähköpostissasi on tilaa
Useimmissa sähköposteissa (gmail, hotmail) on rajaton tila sähköposteille, eivätkä ne koskaan täyty. Lähettämämme kooste ja Zoom-linkki eivät ole isokokoisia ja saapuvat tavallisesti perille ongelmitta. Jos sähköpostisi saattaa joskus täyttyä, niin pidä huolta, että postilaatikossa on tilaa sekä silloin, kun lähetät tämän lomakkeen, että tapaamispäivänä kello viiden jälkeen.

Verkkovertaisryhmät: (Voit osallistua valintasi mukaan joko kertaluontoisesti tai osaan/kaikkiin tapaamisiin.)

Torstai 4.3.2021, klo 18-19.30

Lesken uusi parisuhde

Oletko pohtinut uuden parisuhteen mahdollisuutta? Onko vastaasi tullut ongelmia uuteen parisuhteeseen liittyen? Keskustelemme lesken uusista suhteista ja siitä, mitä kaikkea niihin voi liittyä.

Torstai 11.3.2021, klo 18-19.30

Unien merkitys 

Oletko nähnyt unta rakkaastasi? Millainen tunnelma unessa oli? Mitä ajattelet unen sinulle kertovan? Unen näkeminen voi olla osa surua ja tärkeä kokemus. Tähän ryhmään voit tulla myös kuuntelemaan muiden kokemuksia, vaikka et itse olisi nähnyt tällaista unta. 

Torstai 18.3.2021, klo 18-19.30

Jaksaminen ja voimavarat.

Miten jaksat tällä hetkellä? Mitkä asiat tuovat energiaa ja voimaa arkeesi? Tutkimme yhdessä Hyvinvoivan mielen karttaa (Mieli ry:n materiaali).

Torstai 25.3.2021, klo 18-19.30

Kokonaisvaltainen suru.

Kuinka sinun elämäsi on muuttunut leskeytymisen myötä? Oletko saanut tukea? Tänä torstaina keskustelemme surusta ja elämäntilanteen tuomasta kokonaiskuormituksesta

Torstai 1.4.2021, (kiirastorstai) klo 18-19.30

Musiikin terapeuttinen vaikutus
Onko musiikki koskettanut sinua kaipauksen hetkellä? Lähestymme surua ja menetystä musiikin avulla. Voit jakaa ryhmälle sinua koskettaneen kappaleen. Se voi olla myös voimakappaleesi.  (Jos haluat jakaa ryhmälle kappaleen, toimi näin: etsi youtube-linkki kappaleeseen. Lähetä linkki ryhmän ohjaajan sähköpostiin yhtä päivää ennen tapaamista. johanna.niskanen@nuoretlesket.fi)

Torstai 8.4.2021klo 18-19.30

Kiitollisuus

Mitkä asiat ovat hyvin? Mitä arvokasta sinulla on elämässäsi juuri nyt?  Käsittelemme kiitollisuutta Hidasta elämää -harjoituskorttien avulla ja teemme kirjallisia harjoituksia. Varaa lähellesi muistiinpanovälineitä omia huomioitasi varten.

Torstai 15.4.2021, 18-19.30

Perhe-eläkkeet
Tänään keskustelemme perhe-eläkkeistä ja perhe-eläkelain suunnitelluista muutoksista. Oletko kokenut epätasa-arvoista kohtelua perhe-eläkkeen saamisessa? Jäitkö kokonaan ilman eläkettä?

Torstai 22.4.2021, 18-19.30

Työssä jaksaminen
Leskeytymisen vaikutukset työssäjaksamiseen. Jos olet perheellinen, kuinka olet onnistunut sovittamaan työelämän ja perhe-elämän? Millaisia työelämän joustoja olet käyttänyt?

Torstai 29.4.2021, 18-19.30 

Oma terveys

Jaetaan toisillemme parhaat vinkit kokonaisvaltaiseen itsensä hoitamiseen ja terveelliseen elämäntapaan. Miten rentoudut? Kuinka nukut parhaiten? Noudatatko tarkkaa ruokavaliota tai erityisdieettiä?

Etu- ja sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Leskeytymisvuosi

Lisätietoja/ideoita:

Tässä voit myös ehdottaa teemaa tapaamiselle

Jäsenyys 

Mikäli et ole vielä jäsen, haluaisitko liittyä? 

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

0%