Tervetuloa mukaan!

Tartu tilaisuuteen ja lähde kumppaniksi nostamaan Porin ja lähialueen matkailu maailmankartalle. Kumppaninamme hyödyt meidän markkinointikanavistamme sekä muista palveluistamme.


Erityistä huomiota saavat jatkossa ne kumppaniyritykset, jotka tekevät tavoitteellista vastuullisuustyötä, ovat mukana kanssamme STF-polulla tai joilla on jo taskussa jokin vastuullisuus-sertifikaatti. Meidän tavoitteenamme on tehdä
Porista tunnettu vastuullisen matkailun kohde vuoteen 2030 mennessä.


Palkitsemme kumppaneitamme myös aktiivisesta markkinoinnista, kuten päivitysten jakamisestä, Visit Porin tägäämisestä ja linkityksistä. Nostamme omiin kanaviimme tulevaisuudessa säännöllisesti koosteena kumppaneiden sosiaalisen median päivityksiä. Jaamme myös tietoa omissa verkostoissamme ensisijaisesti kumppaniyrityksistä ja kumppaneidemme palveluista.


Mitäs sanot jos lyödään hynttyyt yhteen ja houkutellaan kimpassa entistä enemmän matkailijoita Poriin. Tutustu kumppanuuksiin ja valitse omasi.

Verkkosivusto

Palvelukortti yksinkertaisimmillaan on yrityksen oma sivu visitpori.fi -palvelussa suomeksi. Maksullisissa vaihtoehdoissa käännökset englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi sisältyvät hintaan. Lisäksi paikallisille palveluille on tarjolla myös yhteinen verkkokauppa. Laita tuotteesi myyntiin - me tarjoamme alustan. Tutustu shop.visitpori.fi.


Printti
Maksullisissa vaihtoehdoissa Porin matkailuesitteessä yrityksen rivitiedot (nimi ja osoite). Esitteen kieliversiot suomi, englanti ja saksa.


Hakukonemarkkinointi
Visit Pori ostaa maksavien kumppaneidensa palvelukorteille näkyvyyttä kategorioittain Google -hakukonemainontana. Hakukonemainonta nostaa kategorioita ja sitä kautta palveluita helpommin löydettäväksi hakukonetuloksissa.


Some
Visit Pori on aktiivinen sosiaalisen median kanavissa. Julkaisut kanavissamme ovatkin mainio tapa saada yrityksesi palvelut näkymään tuhansille seuraajille.


Palvelut
Visit Pori on risteyspaikka – autamme paikallisia yrityksiä ja matkailijoita löytämään toisensa. Onko sinulla idea matkailupalveluksi mutta et ole aivan varma, miten edetä? Me autamme.


Yhteistyökumppanuus on pituudeltaan kalenterivuoden (tammi-joulukuu) ja se koskee matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alojen yrityksiä.

Kysy lisää ja tule kumppaniksi: Marjukka Heino, puh. 044 701 7922, marjukka.heino@visitpori.fi


Yrjönkatu 13, 28100 Pori Finland. Info (02) 621 7900, info@visitpori.fi