Tervetuloa mukaan!

Tartu tilaisuuteen ja lähde kumppaniksi nostamaan Porin ja lähialueen matkailu maailmankartalle. Kumppaninamme hyödyt meidän markkinointikanavistamme sekä muista palveluistamme.


Erityistä huomiota saavat jatkossa ne kumppaniyritykset, jotka tekevät tavoitteellista vastuullisuustyötä, ovat mukana kanssamme STF-polulla tai joilla on jo taskussa jokin vastuullisuus-sertifikaatti. Meidän tavoitteenamme on tehdä Porista tunnettu vastuullisen matkailun kohde vuoteen 2030 mennessä.


Palkitsemme kumppaneitamme myös aktiivisesta markkinoinnista, kuten päivitysten jakamisestä, Visit Porin tägäämisestä ja linkityksistä. Nostamme omiin kanaviimme tulevaisuudessa säännöllisesti koosteena kumppaneiden sosiaalisen median päivityksiä. Jaamme myös tietoa omissa verkostoissamme ensisijaisesti kumppaniyrityksistä ja kumppaneidemme palveluista.


Mitäs sanot jos lyödään hynttyyt yhteen ja houkutellaan kimpassa entistä enemmän matkailijoita Poriin. Tutustu kumppanuuksiin ja valitse omasi.


Yhteistyökumppanuus on pituudeltaan kalenterivuoden (tammi-joulukuu) ja se koskee matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alojen yrityksiä.

Kysy lisää ja tule kumppaniksi: Marjukka Heino, puh. 044 701 7922, marjukka.heino@visitpori.fi


Yrjönkatu 13, 28100 Pori Finland. Info (02) 621 7900, info@visitpori.fi