Winkkuwoimaa

29.5.2021 klo 10.30-13.00

Tervetuloa mukaan Winkkuwoimaa- tapahtumaan! 


Ohjelma:


10.30-11.30 Tunteet, tarpeet ja myötätunto surun kohdatessa,  Miia Aaltonen

11.30-12 lounastauko

12-13 Lesken uusi parisuhde, Petteri Salonen


Tunteet, tarpeet ja myötätunto surun kohdatessa - Miia Aaltonen

Luennolla pohdimme leskeyden aiheuttamia tunteita ja sitä, miten tunteiden kanssa voisi parhaiten tulla toimeen. Ison kriisin kohdatessa tunteiden säätelyä ja tunnistamista tarvitaan erityisesti. Tunteiden ja tarpeiden tunnistaminen on myös yksi keino helpottaa ja keventää oloa ja sitä kautta lisätä jaksamista. Pohdimme myös myötätuntoa ja etenkin sen tärkeintä muotoa, eli itsemyötätuntoa. Miten olla oman itsensä paras ystävä ja tarpeen tullen taputtaa itseä lohduttaen olkapäälle?


Lesken uusi parisuhde - Petteri Salonen

Petteri Salosen puheenvuoro käsittelee lesken uuden parisuhteen haasteita ja voimavaroja. Sisältö koostuu uusimmasta teoriatiedosta sekä Petterin itse tekemästä haastattelututkimuksesta, jota varten hän haastatteli leskiä ja heidän uusia kumppaneitaan. Tarkoitus ei ole puhua pelkästään lesken uuden parisuhteen haasteista. Haastatteluissa lesket nostivat esiin myös positiivisia puolia ja omia voimavarojaan.


Ilmoittautuminen

Tapahtuma on maksuton. Kun lähetät tämän lomakkeen, saat automaattisesti sähköpostiisi lomakkeen sisältämät tiedot. Siitä tiedät, että lomake on tullut perille. Ilmoittautua voit lauantaihin 29.5.2020 klo 10.25 asti.


Osallistuminen:

Osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Saat toisen sähköpostin vielä lähempänä tapahtumaa, jossa liittymislinkki ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen. Jos osallistumisesi peruuntuu, ilmoitathan mahdollisimman pian, jotta vapautamme paikan toiselle osallistujalle! (toimisto@nuoretlesket.fi)

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin:

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Leskeytymisvuosi

Lisätietoja

Jäsenyys

Jäsenmaksu vuonna 2021 on 20 euroa. Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki ennen eläkeikää puolisonsa tai kumppaninsa menettäneet. Jäsenistöömme kuuluu monenlaisia leskiä aina parikymppisistä eläkeikää lähestyviin. Puolison kuolintavalla tai parisuhteen muodolla ei ole merkitystä jäseneksi liittymisen kannalta. Jäseneksi ovat tervetulleita niin avio- tai avoliitosta leskeytyneet kuin seurustelukumppanin menettäneet. 


Jäsenenä voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. Saat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Käytössäsi on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja yhdistyksen lehden. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

Lämpimästi tervetuloa!

0%