TAKUn syyskokous ja työelämäpäivä

Aika: perjantai 29.11.19 klo 12-18
Paikka:
Allas Sea Pool, Talviterassi, Katajanokanlaituri 2 a 00160 Helsinki


Varsinaisen syyskokouksen lisäksi tämän vuoden syyskokoontumisessa on luvassa verkostoitumista lounaan äärellä, kiinnostava keynote-puheenvuoro ja keskusteluja sekä vuoden taide- ja kulttuurialan asiantuntijan, teon ja työnantajan palkitseminen.


Syyskokouksessa ovat esillä sääntömääräiset asiat vuodelle 2020 sekä hallituksen puheenjohtajan ja uusien jäsenten valinta. Hallitukseen valitaan nyt neljä uutta varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä vuosille 2020-2021 sekä opiskelijaedustaja vuodelle 2020.

Tutustu ohjelmaan, innostu ja ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 18.11.2019. Syyskokous on avoin kaikille, mutta toivomme ennakkoilmoittautumistasi tarjoilujen ja tilan takia.


Kaikki ohjelma on maksutonta, mutta ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään maanantaina 18.11.


Nähdään marraskuun loppupuolella!Ohjelma

klo 12-13 maistuva salaattilounas

klo 13-14 Kati Huovinmaan puheeenvuoro "Ravisteltava ennen käyttöönottoa - taide- ja kulttuurialan tulevaisuus tehdään nyt"

Kati Huovinmaa on erikoistunut taide- ja kulttuurialaan, muutokseen, työelämän ilmiöihin, johtamiseen ja mentorointiin. Hän tuli tunnetuksi uudistavana johtajana Vantaan taidemuseo Artsissa. Katin päämääränä on mahdollistaa radikaalien ja myönteisten muutosten toteutumiset.
klo 14-16 syyskokous:
sääntömääräiset asiat vuodelle 2020 sekä hallituksen puheenjohtajan, uusien jäsenten, varajäsenten ja opiskelijaedustajan valinta.
klo 16-18
TAKUn työelämäpalkintojen julkistaminen sekä palkittujen muistaminen syötävän ja seurustelun lomassa


Voit osallistua koko ohjelmaan tai vain osaan ohjelmasta.

Etunimi 

Sukunimi 

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Erityisruokavalio

Tarjoamme tilaisuudessa kasvisruokaa. Merkitse alle, mikäli noudatat jotain muuta erityisruokavaliota tai sinulla on allergioita.


Osallistun:


Voit osallistua joko koko ohjelmaan tai vain osaan ohjelmasta.


Lounaalle, Kati Huovinmaan keynote-puheenvuoroon ja työelämäpalkintojen julkistamistilaisuuteen/buffetruokailuun enimmäisosallistujamäärä on 50 henkeä.
Jos 50 hengen kiintiö on osassa ohjelmaa täyttynyt, voit ilmoittautua ko. kohtaan jonoon varasijalle. Ilmoittauduthan varasijalle vain, jos 50 hengen kiintiö on tullut ko. kohdassa täyteen.


Ilmoitamme varasijalla oleville mukaan pääsystä, kun ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Kaikki ohjelma on maksutonta, mutta ilmoittautuminen on sitova. Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään maanantaina 18.11.
Mikäli et peru osallistumistasi ajoissa, joudumme valitettavasti veloittamaan sinulta osuutesi tilaisuuden tarjoilukuluista. Toivottavasti ymmärrät!

Nähdään pian! Tervetuloa!

0%