HAKU VUODEN 2020  TANSSIMAAJOUKKUERINKILEIRITYKSEEN

Tanssimaajoukkuerinkileiritys järjestetään vuonna 2020 joukkueiden sijaan yksittäisille urheilijoille. Tanssimaajoukkuerinkileiritykseen voi hakea sekä juniorijoukkueiden että aikuisten joukkueiden urheilijat. Rinkileiritys koostuu kahdesta leiristä, ja leiritykseen valitun urheilijan tulee osallistua molemmille leireille. 


Hakuaika päättyy suunnuntaina 12.1.2020 klo 22.00. Liitto voi pyytää lisätietoja hakijoiden seuravalmentajilta ja  pytää tarvittaessa videon urheilijan suorituksesta. Liiton lajikoordinaattori valitsee urheilijat yhdessä maajoukkue- ja leirivalmentajien kanssa. Leiritykseen valituille urheilijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti viimeistään perjantaihin 8.2.2020 mennessä.


Tanssimaajoukkuerinkileiritykseen on tarjolla 72 urheilijapaikkaa. Leirillä osallistujat jaetaan taitotasoryhmiin videohakemusten perusteella. Vuoden 2021 tanssimaajoukkueeseen voi hakea vuonna 2005 tai aikaisemmin syntynyt urheilija.Leirit järjestetään Suomen urheiluopistolla Vierumäellä

  • 2.-3.3.2020, Vierumäki (125e/osallistuja/leiri sis. valmennus, majoitus ja täysihoito)
  • 31.8.-1.9.2020, Vierumäki (125e/osallistuja/leiri sis. valmennus, majoitus ja täysihoito)


Leirimaksun omavastuu maksetaan leirille ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportin kautta. Leirimaksut on jaettu siten, että ensimmäisen leirin yhteydessä maksetaan 200€ ja toisen leirin yhteydessä 50€.


Huom! Urheilija sitoutuu osallistumaan molemmille leireille. Leiritykseen hyväksytyn urheilijan tulee maksaa leirityksen koko maksu, mikäli hän jää leiriltä pois ilman hyväksyttävää syytä. Lisätietoja ja tiedustelut lajikoordinaattori Jani Järveliniltä

sp. jani.jarvelin@scl.fi

puh. 050 501 7159


Siirry ilmoittautumislomakkeeseen kuvan alla olevan painikkeen kautta!

0%