Vertaistukipäivä Leskeys ja seksuaalisuus -teemalla

Haluan ilmoittautua Leskien vertaistukipäivään: Leskeys ja seksuaalisuus - kohti uusia suhteita tai uutta kohti ilman suhdetta


Vertaistukipäivä järjestetään 9.5 klo 11-16  osoitteessa  Hämeentie 29, 7. krs 00500 Helsinki  (Sateenkaariperheet ry:n tiloissa) 

 

Seksuaaliterapeutti Olli Pohjola alustaa aiheesta. Päivässä pohditaan teemaa vertaisten kanssa sekä pienryhmissä että isommalla porukalla. Mukana myös Sirpa Mynttinen Suomen nuoret lesket ry:stä .

    

Päivä on maksuton, ruokailu omakustanteisesti. Tilaisuus on suunnattu jo hieman pidempään leskenä olleille. Mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta. 


Etunimi

Sukunimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Erityisruokavalio

Leskeytymisvuosi

Toiveet ja odotukset vertaistukipäivälle

Jäsenyys 

Mikäli et ole vielä jäsen, haluaisitko liittyä? 


 Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

Lämpimästi tervetuloa!

0%