Johtajuusseminaari 2020 - Mihin esihenkilötyötä tarvitaan itseohjautuvuuden aikakaudella?


Milloin: keskiviikkona 12.2. klo 13.00-17.00
Missä: Keskustakirjasto Oodi, Helsinki

Tervetuloa johtajuusseminaariin kuulemaan tuoreita ajatuksia siitä, millaista on moderni johtaminen vuonna 2020. Johtajuusseminaari on kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen esihenkilötyössä ja johtajina työskentelevät sekä aiheesta kiinnostuneet.  Vuoden 2020 seminaarin teemana on itseohjautuvuus.


Itseohjautuvuudesta on tullut trendisana, mutta mitä se tarkoittaa käytännön työssä? Jos asiantuntijat ja tiimit toimivat itseohjautuvasti, mihin esihenkilötyötä ja johtamista tarvitaan? Mitä itseohjautuvuuden jalkauttaminen vaatii johtajilta?


Teemaan meidät johdattavat kirjailija ja senior advisor Miia Savaspuro, Keskuskirjasto Oodin johtaja Anna-Maria Soininvaara sekä yrityskulttuurin muotoiluun erikoistuneen Leidenshaftin asiantuntija Panu Luukka. Tilaisuuden juontaa Viesti ry:n toiminnanjohtaja Siina Repo.


Ohjelma:  

13.00 Kahvitarjoilu

13.30 Alkusanat

13.45 Miia Savaspuro: Totuus itseohjautuvuudesta: miten sellaiseksi tullaan?

14.45 Anna-Maria Soininvaara: Oodin menestystarina työntekijöiden näkökulmasta – miten itseohjautuvuus toimii käytännössä?

15.30 Tauko

15.45 Panu Luukka, Leidenschaft Oy: Työntekijäymmärrys ihmisten johtamisessa

16.45 Loppusanat

17.00 Tilaisuus päättyy

Järjestämme seminaarin yhdessä Museoalan ammattiliitto MAL ry:n, Kuntien asiantuntijat – Kumula ry:n, Viestinnän asiantuntijoiden ammattijärjestö Viesti ry:n ja Specia – Asiantuntijat ja esihenkilöt ry:n kanssa.


Seminaariin mahtuu 30 TAKUlaista osallistujaa, olethan siis nopea! Tilaisuus on maksuton TAKUn jäsenille, mutta ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääsekään paikalle, peruthan osallistumisesi tiistaihin 4.2. mennessä.

Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista joudumme veloittamaan 20 euron peruutusmaksun.


Lisätietoja: 

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679

Ilmoittaudun: 

Valitse ensisijaisesti ylempi vaihtoehto eli varsinainen ilmoittautuminen. Kun varsinaiset paikat on täytetty voi vielä ilmoittautua varasijalle koulutukseen.

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Allergiat

Erikoisruokavalio

Tapahtumassa on tarjolla pientä kasvispainotteista naposteltavaa.  Merkitse alle, mikäli noudatat jotain muuta erityisruokavaliota.

Peruutusehdot

Jos et pääsekään tilaisuuteen, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään tiistaihin 4.2. mennessä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista joudumme veloittamaan peruutuskuluna (20 €).

0%