Sateenkaariperheaikuisten vaellus 17-24.8.2020TÄYNNÄ - voit halutessasi ilmoittautua varasijalle!


SATEENKAARIPERHEIDEN AIKUISTEN ELOVAELLUS Haltille 17-24.8.2020

Kuusi päivää, n.100km Lapin maisemia, Kilpisjärvi-Halti-Kilpisjärvi!
Hinta enintään 120€. Lue reitistä täällä>>


Retki on tarkoitettu luonnossa viihtyville, itsensä haastajille ja retkiseuraa vaille oleville. Suositus on, että sinulla on aikaisempaa vaelluskokemusta. Tämä siksi, että olemme kuusi päivää poissa teiden ja palveluiden läheltä. Jokainen liikkuu kuntonsa mukaan, yhdessä tai yksin. Kaikista pidetään huolta. Idea on, että porukka yöpyisi aina samassa paikassa, vaikka päivällä liikkuisi pienimmissä ryhmissä.
Hinta (max 120e) sisältää sekä Kilpisjärvellä olevat yöt (eka ja vika yö) että reitin viisi varaustupayötä. Vaelluksen loppusauna eväineen kuuluu myös hintaan. Vaelluksen aikaiset ruoat siit hommaaa ja kantaa kukin osallistuja itse. Myös vaellustarvikkeet tulee jokaisella olla itsellään. Toki ruokia ja tarvikkeita voidaan yhdessä pohtia ja suunnitella yhteiskäyttöä, ettei esim. jokainen tarvitse omaa retkikeitintä.

Halti on vaativahko  vaellusreitti. Päivämatkat 15-20km. Osa reitistä on kivikkoista ja varsinkin Haltille nousu raskas. Helpottava tekijä on, että joka yö ollaan tuvassa sisämajoituksessa (8hlöä mahtuu pienimpään tupaan). Eli telttoja ei kahdeksan ensimmäiseksi ilmoittautuneen tarvitse kantaa mukanaan.
Jokainen on loppupeleissä vastuussa itsestään. Ryhmävakuutusta reissulle ei ole.


VAELLUKSEN KULKU
Kokoontuminen maanantaina 17.8. Kilpisjärvellä,  Haltinmaan Saanakieppi- mökissä olemme siellä vaelluksen ensimmäisen ja viimeisen yön. Käytössämme siellä 3 mh, tupaolohuone jossa minikeittiö, tv sekä sauna, suihku ja wc. Ei takkaa. Omaan piikkiin lakanat 12€. Ei tilattavissa aamupala mahdollisuutta.

Tiistai aamuna (n. Klo 9) luovutamme mökin ja  siirrämme autot parempaan parkkiin vaelluksen ajaksi. Lähtöpaikka n. 300m majapaikasta.

Tiistain päivämatka on n.12 km.  Yöksi jäämme Saarijärven vuokratuvalle. (10hlö)

Keskiviikon päivämatka on n.19 km. Yöpaikka Meekonjärven varaustupa.

Torstain päivämatka on n.15km. Majapaikka on Haltin varaustupa.

Perjantain päivämatka on n.16km. Tämä päivä sisältää Haltin huiputuksen.
Yöpaikka Pihtsusjärven vuokratupa.

Lauantain päivämatka on n.19km. Yöpaikka on Kuonjarjoen varaustupa

Sunnuntaina palaamme Kilpisjärvelle, päivämatka n. 21km.

Yövymme Haltinmaan mökissä (sama  paikka kun ensimmäinen yö)

Maanantaina, 24.8., mökin siivous ja luovutus kello 12.HINTA JA EHDOT
Jokainen järjestää itsensä Kilpisjärven mökille 17.8. Kimppakyytejä pyritään sopimaan. Vaelluksen kokonaishinta riippuu osallistujamäärästä. Enimmillään se on 120e/hlö.
Varausmaksua veloitetaan 30e/hlö (loppulaskuun jää siis maksettavaa enint. 90e). Varausmaksua ei palauteta, vaikka osallistuminen peruutettaisiin. Varausmaksulla varmistat paikkasi vaelluksella. Jos varausmaksu jätetään maksamatta, paikka siirtyy jonossa olevalle. Loppulaskujen lähettämisen jälkeen ilmoittautuja on sitoutunut maksamaan koko vaellusmaksun, vaikka peruuttaisi paikkansa. Äkillisissä lääkärintodistuksella todennetuissa sairastapauksissa toimitaan tapauskohtaisesti. Lasku tulee olla maksettu ennen vaellusta.

Ruokailut hoidetaan omakustanteisesti viimeisen illan ruokaa lukuun ottamatta.

Vaellus on suunnattu ainoastaan aikuisille. 

TÄYNNÄ - voit halutessasi ilmoittautua varasijalle (tilanne 24.2.20202)!


Lisätietoja neuvonta@sateenkaariperheet.fi

* Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia

Tiedot osallistujista

1. osallistujan nimi

Sähköpostiosoite

Minut saa lisätä vaellusryhmän WhatsAppiin

2. osallistujan nimi

Minut saa lisätä vaellusryhmän WhatsAppiin

Onko sinulla tarvetta kimppakyydille (maksut jaetaan)? Haluatko päästä kyytiin vai onko käytössäsi auto? Miltä paikkakunnalta haluat kyytiä tai miltä paikakkunnalta tarjoamasi kyyti lähtee? Kuinka monelle sinulla on tarjota kyytiä?

Muut erityistarpeet, muita huomioita

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste

1/1