Vanhemmuuskumppanuusilta - Vuorovaikutus, perheen toimivuuden ydin

Vanhemmuuskumppanuusilta to 25.6. klo 18-20:30
Ilta vanhemmuuskumppanien etsijöille, kumppanuusvanhemmille ja apilaperheellisille
Illan ensimmäisessä osuudessa kokeneet kumppanuusvanhemmat kertovat omakohtaisia tarinoita ja vievät osallistujat matkalle vanhemmuuskumppanuuden maailmaan. Toisessa osiossa vanhemmuuskumppania etsivät pääsevät tutustumaan toisiinsa ja kumppanin jo löytäneet jatkavat keskusteluja keskenään.


Tilaisuudessa saa tietoa kumppanuusvanhemmuudesta sekä tapaa muita aiheesta kiinnostuneita. Niille, jotka vielä etsivät vanhemmuuskumppania, ilta tarjoaa tukea etsintään sekä konkreettisen mahdollisuuden tavata henkilö tai henkilöitä, joiden kanssa lähteä yhteistä vanhemmuutta tarkemmin miettimään.

Tilaisuuden vetäjinä toimivat Sateenkaariperheet ry:n Kaisa Niittynen ja Perhesuhdekeskuksen Terhi Väisänen. Tilaisuus on maksuton.

Voit osallistua vain yhteen osioon tai olla läsnä koko tilaisuuden ajan. Jotta osaamme varautua, paljonko ihmsiä on osallistumassa mihinkin osioon, kyselemme alla suunnitelmistanne.


Ohjelma

- klo 18-19:30 kokeneet kumppanuusvanhemmat toimivat panelisteina ja kertovat kokemuksistaan apilaperheellisinä. Osio sisältää myös pienryhmäkeskustelua.

*klo 19:30-20:30 on valittavana kaksi vaihtoehtoa:

- vaihtoehto A klo 19:30-20:30 on vanhemmuuskumppanuusvanhempina toimivien ja kumppanin jo löytävien keskusteluosioon Terhin kanssa

- vaihtoehto B klo 19:30-20:30 on osallistua vanhemmuuden Speed dateen, johon voi osallistua jokainen, joka etsii kumppanivanhempaa tulevaa vanhemmuuttaan jakamaan. Ohjaajana Kaisa


Muista painaa lähetä-painiketta lomakkeen lopussa, kuvan jälkeen.

Tapahtumapaikkana, Hämeentie 29, Hki HUOM, Korona-varaus. Noudatamme valtioneuvoston ohjeistuksia, ja siirrämme tarpeen tullen tilaisuuden aikaan, jolloin kokoontuminen on riittävän turvallista.


Lähettämällä tämän lomakkeen, annat suostumuksen käsitellä henkilötietojasi Sateenkaariperheet ry:n tietosuojaselosteen mukaisesti: sateenkaariperheet.fi/tietosuojaseloste

Jos et pysty osallistumaan tällä kertaa, mutta vastaavat tilaisuudet kiinnostavat, voit jättää tähän sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme sinulle, kun uusia tilaisuuksia on tiedossa.

Osallistujien nimet

Sähköpostiosoite, josta osallistujat tavoittaa

Osallistun/osallistumme

Jos osallistut(te) Speed Dateen, vastaa tähän.
Etsin/etsimme

Jos osallistut(te) Speed Dateen, vastaa tähän.
Minulla/meillä on tarjota

Haluaisin illan aikana saada vastauksen ainakin näihin kysymyksiin

Jotakin muuta, mitä haluat meille kertoa

0%