Valmentajien ilmoittautuminen sekamaajoukkueen kick off -tilaisuuteen

Aikuisten liittojohtoisen sekamaajoukkueen muodostaminen aloitetaan la 8.2.2020 HAC:n Training centerissä Helsingissä. Aloitustilaisuutena toimii kick off -tilaisuus, minne kutsutaan sekä sekajoukkueurheilijoita että -valmentajia. Kick off -tilaisuus on maksuton kaikille osallistujille.


Ilmoittautumisaika päättyy valmentajien ke 15.1.2020 Sekamaajoukkueen päävalmentaja lähettää mukaan tuleville valmentajille tarkemmat leiriohjeet ennen leiriä. Valmentajalla on kaksi roolia valittavana:  

Sinulla on mahdollisuus osallistua Kick-Off tilaisuuteen kahdella eri tavalla – voit hakea mukaan leirivalmentajana, joka on kiinnostunut maajoukkuetoiminnasta tai sitten seuravalmentajana, joka kehittää omia sekajoukkueurheilijoitaan maajoukkuetta varten. 


Leirivalmentaja - Leirivalmentajan rooli mukailee rinkileirin valmentajaroolia. Toimit kick off -tilaisuudessa osana leirivalmentajaryhmää, jonka toimintaa ohjaa  sekamaajoukkueen päävalmentaja. Jos olet kiinnostunut maajoukkuetoiminnan kehittämisestä ja potentiaalisesti tulevaisuudessa maajoukkuevalmennuksesta, tämä rooli on sinulle! 

Kevään aikana voit halutessasi olla mukana sekamaajoukkuerinkileirityksien 2021 valmentajahaussa.


Hae leirivalmentajaksi täyttämällä hakulomake ke 15.1.2020 mennessä.

Seurajoukkuevalmentaja - Tilaisuuden tavoitteena on tutustua seuravalmentajiin, vastata kysymyksiin, yhtenäistää lajitekniikoita ja valmennuslinjauksia. Osallistut valmentajapalaveriin ja seuraat harjoituksia tilaisuuden aikana. Jos olet kiinnostunut kehittämään omaa ja seurasi sekajoukkuevalmennusta, tämä rooli on sinulle!


Ilmoittaudu tilaisuuteen ilmoittautumislomakkeen kautta ke 15.1. 2020 mennessä.

 

Lämpimästi tervetuloa kehittämään suomalaista sekajoukkuetoimintaa, ja tekemään sekamaajoukkueesta meidän kaikkien maajoukkueen!Lisätietoja ja tiedustelut:

Lajikoordinaattori Jani Järveliniltä

sp. jani.jarvelin@scl.fi

puh. 050 501 7159


Siirry ilmoittautumislomakkeeseen kuvan alla olevan painikkeen kautta!

0%