Savo-Karjalan viestintä 2020

Savo-Karjalan viestintä otti isoja harppauksia eteenpäin viime vuoden aikana. Tänä vuonna on tarkoitus panostaa edelleen hyvään viestintään ja nostaa esiin pelaajia, valmentajia, seuroja sekä seuratoimijoita!


Nyt sinulla on hyvä tilaisuus ehdottaa kenestä haluaisit tehtävän haastattelun alueemme nettisivuille ja someen!

1. Pelaaja

Kenestä pelaajasta haluaisit lukea haastattelun/esittelyn? Pelaaja voi olla miltä sarjatasolta tahansa, nuorista pelaajista aikuisiin asti.

2. Valmentaja

Kenestä valmentajasta haluaisit lukea haastattelun / esittelyn? Onko juuri sinun joukkueellasi paras valmentaja, josta koko Savo-Karjalan kuuluisi tietää?

3. Seura

Ehdota seuraa, josta voisimme tehdä seuraesittelyn. Mistä seurasta haluaisit tietää lisää?

4. Seuratoimijat

Onko teidän seurassanne joku vapaaehtoinen puurtaja, joka ansaitsisi saada kiitosta? Onko hän joukkueenjohtaja, hallituksen jäsen, talkoolainen tai vaikka viestintävastaava?

5. Joukkue

Onko juuri teidän joukkueenne halukas tekemään joukkue-esittelyn? Tai haluaisitko kuulla lisää jostakin joukkueesta? Joukkue voi olla juniorijoukkue tai vaikka ihan Superpesiksessä pelaava!

6. Jokin muu

Onko sinulla ehdottaa jotain muuta aihetta / teemaa, josta haluaisit tehtävän haastattelun, esittelyn tai uutisen alueemme nettisivuille tai someen?


Esimerkiksi kilpailu-, tuomari- tai alueen toiminnasta?

0%