TAKUn Pohjois-Pohjanmaan alueryhmän perustaminen: Lähde mukaan kehittämään toimintaa!

Aika: 18.2.20 klo 17.00-19.00

Paikka: Cafe Antell Piha (Kauppurienkatu 7, 90100 Oulu)

Haluatko vaikuttaa alueesi ammatilliseen koulutus- ja tapahtumatarjontaan? Oletko kiinnostunut verkostoitumaan alueesi jäsenistön kesken? Tervetuloa mukaan perustamaan TAKUn Pohjois-Pohjanmaan alueryhmää!

TAKUn Oulun seudun uudet alueyhteyshenkilöt Henri Turunen ja Anu Isoaho esittelevät TAKUn aluetoimintaa, jonka jälkeen keskustellaan yhdessä siitä, millaisia tapahtumia ja koulutuksia jäsenet alueella haluaisivat järjestettävän. Kiinnostaisiko galleriakierrokset, webinaarikatsomot, keskustelutilaisuudet tai jotkin muut taide- ja kulttuurialan työelämään liittyvät tapahtumat kulttuurilla tai ilman?

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.2. tämän lomakkeen kautta. Jos et pääsekään paikalle, ilmoitathan esteestäsi viimeistään 11.2. mennessä Marille (mari.kettunen@taku.fi).


Lisätietoja: 

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679

Ilmoittaudun: 

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Allergiat

Erityisruokavalio

Tapahtumissamme on tarjolla oletuksena kasvisruokaa. Merkitse alle mikäli noudatat jotain muuta erityisruokavaliota.

Oletko tällä hetkellä palkkatyösuhteessa vai toimitko yrittäjänä, laskutusosuuskunnan kautta, työosuuskunnassa tai freelancerina?

Tehtävänimikkeesi ja organisaatio?

Peruutusehdot

Jos et pääsekään mukaan, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään tiistaina 11.2. Tämän jälkeen ilmoitetuista peruutuksista joudumme veloittamaan peruutuskuluna (20 €).

0%