Moninaisuuskoulutus: Kohti yhdenvertaisempaa taide- ja kulttuurikenttääAika: maanantai 6.4. klo: 17-18.30

Paikka: livestream

Tervetuloa oppimaan yhdenvertaisuudesta ja siitä, kuinka taide- ja kulttuurialalla voidaan huomioida paremmin yhteiskunnassa olevaa moninaisuutta!

Koulutuksessa tutustutaan keskeisiin moninaisuuteen liittyviin termeihin, käydään yhdenvertaisuutta koskevaa lainsäädäntöä läpi ja keskustellaan siitä miten taide- ja kulttuurikenttä voisi huomioida paremmin yhteiskunnassa olevaa moninaisuutta. Yhdessä mietitään konkreettisia keinoja, miten voimme kehittää inklusiivisia käytäntöjä esimerkiksi kulttuuripalveluiden suunnittelussa tai tapahtumien järjestämisessä. Osana koulutusta mietitään myös, miten omat asenteet ja etuoikeudet vaikuttavat moninaisuuden tunnistamiseen sekä miten muutos tapahtuu organisaatioissa.


Koulutuksesta saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä moninaisuus ja yhdenvertaisuus tarkoittavat?
  • Miten moninaisuutta ja saavutettavuutta voi huomioida ja edistää taide- ja kulttuurialalla?
  • Miten voi muuttaa omia käytäntöjä inklusiivisemmaksi?


Kouluttajana toimii taiteilija ja moninaisuusasiantuntija Martina Marti. Hän on työskennellyt taide- ja kulttuurialalla sekä Suomessa että ulkomailla erilaisissa tehtävissä mm. teatteriohjaajana, tuottajana, kuraattorina, kääntäjänä ja moninaisuuskouluttajana. Vuosina 2017-2019 hän työskenteli Kulttuuria kaikille -palvelussa ja toteutti moninaisuutta edistävän Avaus-hankkeen.


Koulutus on vain jäsenillemme.


Ilmoittaudu seuraamaan striimiä ennakkoon viimeistään 31.3. Lähetämme sinulle linkin lähempänä koulutusta, jolla pääset liittymään virtuaaliseen webinaarihuoneeseen. Koulutuksesta tehdään tallenne, joka on vain koulutukseen ennakkoon ilmoittautuneiden käytössä.

Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 31.3. mennessä. Ilmoittamatta jätetyistä tai määräajan jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 20 euron peruutusmaksun.

Varasijoille ilmoittautuneille ilmoitamme vapautuvasta paikasta erikseen ilmoittautumisajan päätyttyä.Lisätietoja: 

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679

Ilmoittaudun: 

HUOM! Aiemmista tiedoista poiketen, tätä koulutusta voit seurata ainoastaan striimin välityksellä.

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Allergiat

Erityisruokavalio

Tapahtumissamme on tarjolla oletuksena kasvisruokaa. Merkitse alle mikäli noudatat jotain muuta erityisruokavaliota.

Taustatietoa kouluttajalle

Tietoja käytetään ainostaan osallistujiin ennakkoon tutustumiseen sekä osallistujien virittämiseen tulevaan koulutukseen. Tietoja ei tuoda koulutuksessa yksilökohtaisesti esille, mutta yhteenvetoa vastauksista saatetaan esittää. 

Mihin kysymykseen toivot saavasi vastauksen koulutuksessa?

Mikä on koulutuksesi?

Oletko tällä hetkellä palkkatyösuhteessa vai toimitko yrittäjänä, laskutusosuuskunnan kautta, työosuuskunnassa tai freelancerina?

Tehtävänimikkeesi ja organisaatio?

Peruutusehdot

Jos et pääsekään koulutukseen, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään 31.3. Tämän jälkeen ilmoitetuista peruutuksista joudumme veloittamaan peruutuskuluna (20 €).

0%