TAKUn After Work Jyväskylässä

Aika: to 5.3.20 klo 17-19

Paikka: Teeleidi, Kramsunkatu 1, 40600 Jyväskylä


Oletko kiinnostunut verkostoitumaan alueesi taide- ja kulttuurialan asiantuntijoiden kesken? Haluatko vaikuttaa alueesi ammatilliseen koulutus- ja tapahtumatarjontaan? Tervetuloa tutustumaan oman alueen TAKUlaisiin ja suunnittelemaan aluetoimintaa rennosti rupatellen iltateen merkeissä.


Ideoidaan yhdessä alueyhteyshenkilön kanssa, millaista TAKUn taide- ja kulttuurialan työelämään liittyvää koulutus- ja tapahtumatarjontaa Jyväskylään ja Keski-Suomeen toivotaan, tai millaisiin työelämään liittyviin edunvalvonnallisiin kysymyksiin kaivataan vastauksia.


Ilmoittauduthan ennakkoon tarjoilujen vuoksi viimeistään 1.3.


Mukaan mahtuu 15 TAKUn jäsentä. Jos et pääsekään paikalle, ilmoitathan esteestäsi viimeistään 25.2. Marille (mari.kettunen@taku.fi).

 


Lisätietoja: 

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679

Ilmoittaudun: 

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Allergiat

Erityisruokavalio

Tarjolla on pientä purtavaa, joka on oletuksena kasvisruokaa. Merkitse alle mikäli noudatat jotain muuta erityisruokavaliota.

Oletko tällä hetkellä palkkatyösuhteessa vai toimitko yrittäjänä, laskutusosuuskunnan kautta, työosuuskunnassa, freelancerina tai oletko opiskelija?

Tehtävänimikkeesi ja organisaatio?

Peruutusehdot

Jos et pääsekään mukaan, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään tiistaina 25.2. Tämän jälkeen ilmoitetuista peruutuksista joudumme veloittamaan peruutuskuluna (20 €).

0%