Elä täysii! - elokuva - Turku

HUOM! Tällä lomakkeella voit varata tavallisen katsomopaikan itsellesi ja uudelleen täyttämällä avustajalle. 


Elä täysii! -klubi kutsuu sinut elokuviin katsomaan Se mieletön remppa -elokuvaa torstaina 27.2.20 klo 17.20-19.15. Tapahtuma on esteetön.

Ohjelma

  • Klo 17.20 Tapaamme Kinopalatsi Turun aulassa ja haemme etukäteen tilatut herkut. 
  • Klo 17.45 Elokuva alkaa
  • noin klo 19.15 Elokuva päättyy

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 5€ sisältää valitsemasi herkun elokuvateatterilla sekä lipun elokuviin. Varaathan osallistumismaksun tasarahana. Avustajan osallistuminen on ilmainen. Klubi tarjoaa avustajalle elokuvaherkut. 


 

Esteettömyys

Tapahtumaan on 2 pyörätuolipaikkaa. Pyörätuolilla saapuvien avustajien paikat on varattu pyörätuolipaikkojen vierestä ja muiden klubilainen+avustajapaikat vierekkäin. Tavalliset katsomopaikat on varattu sisäänkäynnin läheisyydestä. Paikoille vie salissa enintään 1 rappunen. Elokuva esitetään isense salissa, jossa äänenvoimakkuus on joskus melko kovalla tasolla. Voit halutessasi varata mukaan korvatulpat.

 

Sijainti

Tapahtuma järjestetään Kinopalatsi Turussa, osoitteessa Kauppiaskatu 11. Tunnistat klubiemäntä Tessan paidasta jonka selkäpuolella lukee "Onni on elää täysii!" Voit katsoa tästä painamalla elokuvateatterin sijainnin Googlen karttapalvelusta.
Lisätiedot klubiemäntä Tessalta tessa.harkonen@medgroup.fi


OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

1. Täytä tämä lomake omilla tiedoillasi ja lähetä.

2. Jos tarvitset avustajan tapahtumaan, avaa uudelleen tämä sivu painamalla infosivulta samaa "Ilmoittaudu painamalla tästä" kohtaa. 

-> Täytä tämä lomake uudelleen, mutta avustajan tiedoilla. Jos et tiedä vielä kuka sinua avustaa, voit kirjoittaa nimikenttään oman nimesi ja perään avustaja. 


Nimi

Olen...

Puhelinnumero

Juoman valinta

Herkun valinta

Onko tähän tapahtumaan helppo ilmoittautua?

1

2

3

4

5

Ilmoittautuminen on mennyt lävitse, kun vahvista ilmoittautumisesi napin painamisen jälkeen ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Tekstiviesti osallistujille lähetetään kun koko ryhmä on täyttynyt, odotathan sitä rauhassa. 

0%