Elä täysii! - Oulu - Musikaali - tavallinen katsomopaikka

HUOM! Tällä lomakkeella voit varata tavallisen katsomopaikan itsellesi ja uudelleen täyttämällä avustajalle. 


Elä täysii! -klubi kutsuu sinut katsomaan Show Must Go On on -musikaalia perjantaina 20.03.2020 18.30-21.40. Tapahtuma on esteetön ja tarjolla on myös pyörätuolipaikkoja. 

Ohjelma

  • Klo 18.30 Tapaamme Oulun musiikkikeskuksen aulassa
  • Klo 19.00 musikaali alkaa
  • Väliajalla kahvittelua
  • Klo 21.40 musikaali päättyy


Lisätiedot

Show Must Go On on Queen-yhtyeen tarinaan perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.

Queen-yhtyeen tarinan rinnalla kulkee myös toinen tarina, suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauska retki maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.

Lue lisää painamalla tästä.

 

Esteettömyys

Tapahtumaan on 4 pyörätuolipaikkaa. Pyörätuolilla saapuvien avustajien paikat on varattu pyörätuolipaikkojen läheisyydestä. 

 

Sijainti

Tapahtuma järjestetään Oulun Musiikkikeskuksessa Madetojan salissa. Leevi Madetojan katu 1–3, Oulu. Voit katsoa tästä painamalla sijainnin Googlen karttapalvelusta.


Tunnistat klubiemäntä Tessan paidasta jonka selkäpuolella lukee "Onni on elää täysii!"

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 10€ sisältää väliaikatarjoilut ja lipun esitykseen. Varaathan osallistumismaksun tasarahana.


Lisätiedot klubiemäntä Tessalta tessa.harkonen@medgroup.fi


OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

1. Täytä tämä lomake omilla tiedoillasi ja lähetä.

2. Jos tarvitset avustajan tapahtumaan, avaa uudelleen tämä sivu painamalla infosivulta samaa "Ilmoittaudu painamalla tästä" kohtaa. 

-> Täytä tämä lomake uudelleen, mutta avustajan tiedoilla. Jos et tiedä vielä kuka sinua avustaa, voit kirjoittaa nimikenttään oman nimesi ja perään avustaja. 


Nimi

Olen...

Puhelinnumero

Tarjoilujen valinta

(valitse kahvi tai tee)

Onko tähän tapahtumaan helppo ilmoittautua?

1

2

3

4

5

Ilmoittautuminen on mennyt lävitse, kun vahvista ilmoittautumisesi napin painamisen jälkeen ruutuun tulee viesti "Kiitos ilmoittautumisestasi! Voit sulkea sivun.". Tekstiviesti osallistujille lähetetään kun koko ryhmä on täyttynyt, odotathan sitä rauhassa. 

0%