Ilmoittaudu Sanasto-iltaan

Tiedote 13.3.2010:
Sanasto on päättänyt siirtää koulutusillan kokonaisuudessaan toiseen ajankohtaan varotoimenpiteenä koronavirustartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi. Haluamme toimia vastuullisesti ja minimoida riskit. Kaikille tähän mennessä ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Tiedotamme uudesta ajankohdasta myöhemmin! Aika: tiistaina 14.4.2020 klo 17–19

Paikka: Pasilan kirjaston auditorio, Kellosilta 9, 00520 Helsinki

Tilaisuus on maksuton. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa.

 

Ohjelma:

  • Tiivis tietopaketti Sanaston palveluista: Mitä eri korvauksia Sanastosta saa? Missä asioissa saan apua Sanastosta? Miten ohjaan lupapyynnöt Sanastoon? Mitä tietoja minun pitää muistaa toimittaa Sanastoon?

  • Tekijän puheenvuoro: vieraana tietokirjailija ja toimittaja Mari Manninen, joka avaa tekijänoikeuksien merkitystä omalla urallaan. Manninen on tutkinut teoksissaan kiinalaista yhteiskuntaa, ja hänet palkittiin vuonna 2016 tietokirjallisuuden Finlandia-palkinnolla teoksestaan Yhden lapsen kansa.

  • Kysy Sanaston palveluista, tilityksistä tai tekijänoikeusaiheista Sanaston asiantuntijoilta: paikalla ovat lakimies Juha Pihlajaniemi, tilityksistä vastaava Pentti Nieminen ja Sanaston viestinnästä vastaava Maija Lielahti. Kysymyksiä voi lähettää myös ennakkoon.
  • Illan viimeinen puolituntinen on varattu verkostoitumiselle.

 

 

Ilmoittaudu paikan päälle tai seuraamaan tilaisuutta suorana verkossa. Verkkolähetys on katsottavissa myös jälkikäteen. Se kattaa tilaisuuden koulutusosuuden (noin klo 17.00–18.30). Ilmoittautuminen päättyy 1.4.2020.

 

Tilaisuus on tarkoitettu Sanaston asiakkaille. Ilmoittautumisessa etusijalla ovat asiakkaat, jotka eivät ole aikaisemmin käyneet koulutustilaisuuksissamme.  

Valitse vaihtoehto

Olen Sanaston asiakas

Nimi

Sähköpostiosoite

Mitä haluaisit kysyä Sanaston palveluista?

Ilmoitathan meille mahdollisesta erityisruokavaliostasi.