PUHTAASTI PARAS 2020

Haastakaa seuranne jäsenistö suorittamaan Puhtaasti paras-verkkokoulutus ja voittakaa seurallenne Ice Powerin tuotepaketti!


Suomen Cheerleadingliitto järjestää jäsenistölleen Puhtaasti paras-verkkokoulutuskilpailun kaikille SCL:n jäsenseuroille. Kaikkien seurojen kesken, joiden jäsenistöstä yli 85% suorittaa Puhtaasti paras-koulutuksen 17.5. mennessä, arvotaan Ice Powerin tuotepaketti jonka arvo on 750€. 

Palkinto jaetaan Summer Cheer Cup 2020-kilpailuissa.


Verkkokoulutuksen suorittamiselle ei ole ala- tai yläikärajaa. Verkkokoulutuksen voi suorittaa harrastaja, kilpaurheilija, valmentaja, joukkueenjohtaja tai harrastajan vanhempi.

Seura

Meidän seurastamme Puhtaasti paras-verkkokoulutuksen on suorittanut hyväksytysti näin monta henkilöä:

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Lataa ilmoittautumiseen mukaan lista seuranne Puhtaasti paras-verkkokoulutuksen suorittaneista henkilöistä. Verkkokoulutuksen voi suorittaa harrastajat, kilpaurheilijat, valmentajat, joukkueenjohtajat, hallituksen jäsenet, urheilijoiden vanhemmat, tai muut seuran toiminnassa mukana olevat henkilöt.


SCL todentaa koulutuksen suorittaneiden oikeellisuuden SUEKilta saatavan diplomikoonnin mukaan pistotarkastuksin.

Lataa tähän lista seuranne Puhtaasti paras-koulutuksen suorittaneista henkilöistä (huom, vain yksi liite):

Hyväksyn, että antamani tiedot tallennetaan lomakkeen lähettämisen yhteydessä ja niitä käytetään vain Puhtaasti Paras-kilpailun toteuttamiseen.

0%