Hakulomake leskien "Minun elämäni" -viikonloppuun

. . . 


Olen halukas osallistumaan Suomen nuoret lesket ry:n järjestämään leskien "Minun elämäni" viikonloppuun 23.-25.10.2020 Kylpylä-hotelli Rauhalahdessa. 


Kuvaus

Viikonloppu alkaa pe klo 17-18 majoittumisella ja ruokailulla ja loppuu su klo 14 mennessä. Viikonloppu on tarkoitettu leskille, joilla on kulunut leskeytymisestä jo useampi vuosi. Mukaan mahtuu 12 henkilöä. Viikonlopun ohjaa Hannele Arvekari (terapeutti, TtM), mukana viikonloppussa myös yhdistyksen työntekijä Miia Iivonen.


Viikonloppu perustuu Yvonne Dolanin kehittämään pieni askel terapeuttiseen ryhmämalliin. Viikonlopun aikana tarkastellaan omaa elämää keskittyen tähän päivään ja tulevaisuuteen. Viikonlopussa pohditaan seuraavia teemoja: Mikä elämässä tuntuu hyvältä ja toimivalta ja mitkä asiat vahvistavat hyvinvointia. Ovatko jotkin omat ajatusmallit ja toimintatavat itselle haitallisia. Pohditaan omia tavoitteita tulevaisuudessa, etsitään keinoja elämän haasteisiin ja tutustutaan itseen ja omien tarpeiden huomioimiseen.


Hakeminen

Kun lähetät tämän lomakkeen, saat automaattisesti sähköpostiisi lomakkeen sisältämät tiedot. Siitä tiedät, että lomake on tullut perille. 


Hinta

Viikonlopun omavastuu on yhdistyksen jäsenille 100€/2hh, 130€ /1 hh majoittuessa. Ei-jäsenille + 15 € viikonloppu. Viikonlopun aikana on täyshoito. Matkakuluista jokainen vastaa itse.


Etu- ja sukunimi

Puhelinnumero 

Sähköposti 

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Syntymävuosi 

Erityisruokavalio

Leskeytymisvuosi 

Oletko osallistunut leskien vertaistukitoimintaan?

Toiveet ja odotukset viikonlopulle

Toivomani huonemuoto

Jäsenyys

Mikäli et ole vielä jäsen, haluaisitko liittyä? 

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

0%