Jälkipalveluwebinaari adoptoiduille ja adoptiovanhemmille ma 11.5.2020 klo 17.00-19.00


Järjestämme toukokuussa yhteisen jälkipalveluwebinaarin adoptoiduille ja adoptiovanhemmille. Webinaarissa jälkipalvelusta puhumassa ovat Sanna Alanko & Linn Ahlfors Interpediasta, Heli Ihatsu Pelastakaa Lapset ry:stä sekä Saara Leinonen Helsingin kaupungilta.


Webinaari toteutetaan Zoom-alustalla ja osallistuaksesi sinun tulee joko kirjautua/rekisteröityä (selaimella) tai ladata Zoom-sovellus. Lisätietoa Zoom-sovelluksen käytön aloittamisesta löydät mm. täältä!

Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan jälkipalvelusta sekä esittämään halutessasi kysymyksiä.


Webinaari on maksuton ja kysymyksiä on mahdollisuus esittää myös anonyymisti lähettämällä webinaarin aikana (tai sitä ennen) yksityisviesti Eliakselle, jonka hän lukee puhujille.


Webinaari on avoin kaikille kv- ja kotimaan adoptoiduille sekä adoptiovanhemmille. Webinaariin osallistumiseen ei ole ikärajaa, mutta mikäli osallistut yhdessä lapsesi kanssa, huomioithan, että käsiteltävät asiat ovat lapsesi ikätasolle sopivia (suositusalaikäraja on 13v).


Ilmoittautumislinkki lähetetään sähköpostitse (Muistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteesi!) torstaina 7.5. M
ikäli et ilmoittautumisesta huolimatta sitä saa, muistathan tarkistaa myös roskapostisi ja ottaa tarvittaessa yhteyttä Elias Helmiseen (yhteystiedot lomakkeen alalaidassa).

Sitovat ilmoittautumiset ke 6.5. mennessä!

Osallistujan nimi

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Olen

Oletko Adoptioperheet ry:n jäsen?

Muuta huomioitavaa tai kysymyksiä?

Lisätietoja

Vertaistoiminnan suunnittelija

Elias Helminen

045 882 7080

elias.helminen(at)adoptioperheet.fi


Voit tutustua rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen täällä.

0%