Virtuaalivoimaa 6.6.2020 klo 11.00-14.00

Tervetuloa osallistumaan Suomen nuoret lesket ry:n Virtuaalivoimaa -tapahtumaan

6.6.2020 klo 11.-14.00!


Puolison kuolema muuttaa elämää konkreettisesti. Kuinka selvitä surun kanssa ja mistä löytää voimia jatkaa eteenpäin? Entä voiko leskikin vielä kokea iloa? Tule kuulemaan näistä aiheista VirtuaaliVoimaa -webinaariimme 6.6.

Työikäsille leskille suunnattussa webinaarissa kuulemme aiheista Suru ja leskeytyminen - elämän suuri taitekohta sekä Kyllä leskikin voi iloita. Osallistujilla on luentojen yhteydessä myös mahdollisuus esittää kysymyksiä luennoitsijoillemme chat-ikkunan kautta.


OHJELMA:

Klo 11.00 Tervetulosanat, Suomen nuoret lesket ry
Klo 11.15 Suru ja leskeytyminen–elämän suuri taitekohta, Liisa Salmenperä (TtT, psykoterapeutti)
Klo 12.00 Kysymyksiä Liisalle yleisöstä
Klo 12.15 Tauko
Klo 12.45 Kyllä leskikin voi iloita, Asta Suomi (YTT, psykoterapeutti)
Työnohjaajien ja psykoterapeuttien kouluttaja.
Klo 13.30 Kysymyksiä Astalle yleisöstä
Klo 13.45 Loppusanat
Klo 14 Tilaisuus päättyy

 

Saat sähköpostiisi tämän ilmoittautumislomakkeen sisällön vahvistukseksi siitä, että ilmoittautuminen on tullut perille ja mahduit ryhmään. 


Webinaariin osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Lähetämme sinulle toisen sähköpostin lähempänä tapahtumaa, siinä saat liittymislinkin ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen.


Jos et pääsekään osallistumaan, ilmoitathan siitä meille, jotta vapautamme paikan toiselle osallistujalle! toimisto@nuoretlesket.fi

 

Tervetuloa Virtuaalivoimaa-tapahtumaan!Etu- ja sukunimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Leskeytymisvuosi

Jäsenyys 

Mikäli et ole vielä jäsen, haluaisitko liittyä? 

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

0%