AKOL ry:n vuosikokous 

la 15.8.2020

klo 13.00-16.00 Akavatalossa

Tervetuloa AKOL ry vuosikokoukseen 15.8.2020 klo 13-16 Helsinkiin Pasilaan.


Ilmoittautuminen paikan päällä alkaa klo 11:30 ja päättyy klo 12:45.

Paikkana on Akavatalo ja Valopiha.


Ilmoittaudu vuosikokoukseen viimeistään pe 7.8.2020.


Jokainen jäsen- tai paikallisyhdistys voi lähettää yhden (1) osallistujan vuosikokoukseen, joka on kokouksessa myös virallinen edustaja. Tämä poikkeustilanteen vuoksi (COVID-19 epidemia). Toivomme myös, että yhdistykset suosivat valtakirjojen käyttöä.


Sovi siis ennen ilmoittautumista yhdistyksesi kanssa osallistumisesta!


AKOL ry kustantaa kokoukseen osallistumisen (tarjoiluista tiedämme myöhemmin, kun valtioneuvosto päättää ravintoloiden aukioloista) matkoineen julkisen (ja järkevimmän) liikenteen mukaan.


Kokousosallistuja laskuttaa matkalipun AKOL ry:ltä M2-ohjelman kautta. Ohjeet tähän saatte kokouksessa. Päivärahoja ei makseta.


Mikäli julkisen liikenteen käyttö ei ole mahdollista tai tästä syystä tarvitset välttämättä majoitusta (mikäli hotellit ovat auki), olethan yhteydessä ensin puheenjohtaja Maarit Rahkolaan, maarit.rahkola@akol.fi tai gsm 0400-808736 ja sovi etukäteen asioista.


Mikäli kokousta ei voida järjestää lähikokouksena, olemme varautuneet sähköiseen kokoukseen. Tähän tarvitsemme varalta jo sähköpostiosoitteen, johon kokouslinkki lähetetään. Sähköisestä kokouksesta informoimme lähempänä, jos se siten järjestetään.


Kiitos kaikille ymmärryksestä tämän poikkeustilanteen takia.


 Osallistujan nimi

Sähköpostiosoite

Yhdistykseni (jäsen- tai paikallisyhdistys)

Erikoisruokavalio

Kiitoksia vastauksista!


Toivottavasti näemme Helsingissä elokuussa! 


Hyvää kesää kaikille! 🙂-AKOL ry. hallitus-

0%