Tervetuloa vastaamaan kyselyyn asiakasneuvonta.fi -verkkosivustosta, joka kokoaa yhteen arkea, hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja Varsinaissuomen alueelta.

Käytämme tuloksia sivuston kehittämiseen, jotta pystymme yhä paremmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Kysely on jaettu kahteen osioon. Taustakysymysten jälkeen, ensimmäisessä osiossa pyydämme sinua miettimään, miten haluaisit hakea palveluita tällaiselta sivustolta. Kysymme sekä vapaasti vastattavia kysymyksiä, että näytämme joitakin vaihtoehtoja. Kun sinulle näytetään kuvia, pyydämme sinua tarkastelemaan jokaista tarkkaan, ja lukemaan vaihtoehdon yhteyteen annettu kuvaus ennen kysymykseen vastaamista.

Toisessa osassa näytetään erilaisia mahdollisuuksia näyttää haun tuloksena saatuja palveluita. Näitäkin kysymme sekä vapaasti vastattavina, että näytämme joitakin vaihtoehtokuvia. Katso näistäkin jokaista kuvaa hyvin tarkkaan ja lue kysymyksen oheen annettu kuvaus, ennen kuin vastaat kysymykseen.

Toteutuksen kuvien värimaailma on tarkoituksella hyvin neutraali (mustavalkoinen), ja pyydämme sinua kiinnittämään eniten huomioita siihen, miten vaihtoehto toimisi mielestäsi, eikä niinkään ulkoasuun kuten väritykseen tai muotoihin.

Voit vastata kyselyyn tallentamalla välillä vastauksesi ja jatkamalla loppuun sinulle sopivasti. Kyselyyn vastaaminen onnistuu parhaiten työasemalta tai kannettavalta tietokoneelta. Aikaa vastaamiseen on hyvä varata 15 minuuttia. 

Aloitetaan.

Taustakysymykset

Rooli

Ikä

I Palveluiden hakutoiminnot

Kysymys 1.

Kuvittele verkkopalvelua, jonne olisi koottu useita satoja palveluntuottajia sekä heidän tuottamiaan palveluita.

Palvelut voisivat olla eri osa-alueilta, kuten asuminen, ruoka ja ravitsemus, apua ja palveluita kotiin, raha-asiat, työ ja tulevaisuuden turvaaminen, seura, ajanviete ja harrastukset, kodin turvallisuus ja apuvälineet, liikunta, liikenne ja kuljetus, henkinen hyvinvointi, omaishoito tai terveys.

Palvelut olisi kohdistettu kaikenikäisille ihmisille, kuten lapsille ja lapsiperheille, nuorille, aikuisille ja työikäisille ja ikäihmisille.

Palvelua hakeva voisi käyttää hakutoimintoa, jolla palveluiden hakeminen, vertailu ja sopivan valitseminen itselleen olisi helppoa. Palveluista löytyisi yksityisten palveluntuottajien maksullisia palveluita kuin myös kuntien ja järjestöjen tuottamia palveluita, jotka voivat olla maksullisia tai maksuttomia. Verkkosivun käyttö olisi sinulle täysin maksutonta.

Millaisia palveluita sinä voisit kuvitella etsiväsi tällaiselta verkkosivustolta?

0%