PALVELUMUOTOILU KULTTUURIALALLA JA TAPAHTUMATUOTANNOSSA -KOULUTUS TAIDE- JA KULTTUURIALAN OSAAJILLEAika: torstai 27.8. klo: 16-20

Paikka: Teams-kokous

Palvelumuotoilun ydin on asiakas!

Neljän tunnin käytännönläheisessä ja keskustelevassa koulutuksessa opit, mistä seikoista asiakkaan erinomainen kokemus syntyy taide- ja kulttuurialalla. Illan aikana tutustut palvelumuotoiluun ja selvität, miten voit hyödyntää palvelumuotoilun menetelmiä omassa työssäsi, erityisesti tapahtumatuotannossa. Päämääränä on ainutlaatuisen ja elämyksellisen asiakaskokemuksen muotoilu.

Koulutus koostuu sekä luento-osuudesta että vinkeistä työpajamenetelmiin.


Koulutuksesta saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin.

- Mitä palvelumuotoilulla tarkoitetaan?

- Miten toimitaan, kun lähdetään muotoilemaan palvelua?

- Mistä mielikuvat syntyvät taide-ja kulttuurialan asiakkaalle?


Harjoittelun vuoksi käymme yhdessä läpi muutamia hyväksi havaittuja palvelumuotoilun menetelmiä, joita voit hyödyntää jälkeenpäin omassa työssäsi.


Kouluttajana toimii FT, palvelumuotoilun kouluttaja Marjo Kamila. Hän on kokenut kouluttaja, jonka oma koulutusala ja työkokemus pohjautuvat taide- ja kulttuurialalle. Kamila kouluttaa erityisesti palvelumuotoilusta ja omaa kokemusta palvelumuotoilun workshoppien fasilitoinnista taide- ja kulttuurialan osaajille. Tällä hetkellä Kamilaa työllistävät Lapin yliopiston palvelumuotoilun perusopinnot useissa maamme kaupungeissa. www.marjokamila.fi


Koulutus järjestetään Teams-kokouksena. Huomioithan, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi näkyy kokouksen muille osallistujille. Koulutuksesta tehdään tallenne, joka on vain koulutukseen ennakkoon ilmoittautuneiden käytössä.


Huomioithan, että noudatamme tilaisuuksissamme Turvallisen tilan periaatteita. Voit tutustua periaatteisiimme tästä. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle tällä lomakkeella.


Jäsenkoulutus on maksuton mutta ilmoittautuminen sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään sunnuntaihin 23.8. mennessä.

Lisätietoja: 

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679

Ilmoittaudun: 

Valitse ensisijaisesti ylempi vaihtoehto eli varsinainen ilmoittautuminen. Kun varsinaiset paikat on täytetty, voit vielä ilmoittautua varasijalle koulutukseen. Voit ilmoittautua myös seuraamaan pelkästään striimiä.

Etunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Taustatietoa kouluttajalle

Tietoja käytetään ainostaan osallistujiin ennakkoon tutustumiseen sekä osallistujien virittämiseen tulevaan koulutukseen. Tietoja ei tuoda koulutuksessa yksilökohtaisesti esille, mutta yhteenvetoa vastauksista saatetaan esittää. 

Mihin kysymykseen toivot saavasi vastauksen koulutuksessa?

Mikä on koulutuksesi?

Oletko tällä hetkellä palkkatyösuhteessa vai toimitko yrittäjänä, laskutusosuuskunnan kautta, työosuuskunnassa tai freelancerina?

Tehtävänimikkeesi ja organisaatio?

Teams-kokous

Ymmärrän, että koulutus järjestetään Teams-kokouksena, joten nimeni ja sähköpostiosoitteeni näkyy muille koulutuksen osallistujille. Koulutus tallennetaan ja tallenne on vain koulutukseen ennakkoon ilmoittautuneiden käytössä.

0%