Hyvä palveluntuottaja,

Tervetuloa vastaamaan kyselyyn asiakasneuvonta.fi -verkkosivustosta, joka kokoaa yhteen arkea, hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja Varsinaissuomen alueelta.

Käytämme tuloksia sivuston kehittämiseen, jotta pystymme yhä paremmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Kysely on jaettu kahteen osioon. Taustakysymysten jälkeen, ensimmäisessä osiossa pyydämme sinua miettimään, miten haluaisit tarjota palveluitasi tällaisella sivustolla. Kysymme sekä vapaasti vastattavia kysymyksiä, että tarjoamme vaihtoehtoja valittavaksi. 

Toisessa osassa näytetään erilaisia mahdollisuuksia näyttää haun tuloksena saatuja palveluita. Näistä kysymme sekä vapaasti vastattavina, että näytämme joitakin vaihtoehtokuvia. Kun sinulle näytetään kuvia, pyydämme sinua tarkastelemaan jokaista tarkkaan, ja lukemaan vaihtoehdon yhteyteen annettu kuvaus ennen kysymykseen vastaamista.

Toteutuksen kuvien värimaailma on tarkoituksella hyvin neutraali (mustavalkoinen), ja pyydämme sinua kiinnittämään eniten huomioita siihen miten vaihtoehto toimisi mielestäsi eikä niinkään ulkoasuun kuten väritykseen tai muotoihin.

Voit vastata kyselyyn tallentamalla välillä vastauksesi ja jatkamalla loppuun sinulle sopivasti. Kyselyyn vastaaminen onnistuu parhaiten työasemalta tai kannettavalta tietokoneelta. Aikaa vastaamiseen on hyvä varata 15 minuuttia. 

Aloitetaan.

Taustakysymykset

Rooli

Kunta: 

I Palveluiden hakutoiminnot

Kysymys 1.

Luokittele vapaasti, minkälaisia palveluita tarjoat?

Kysymys 2.

Mihin seuraavista luokittelisit omat palvelusi:

Kysymys 3.

Miten haluaisit luokitella palvelusi verkkosivustolle:

Kysymys 4.

Kuvittele, että palvelusi listautuvat sivustolle kymmenien muiden samankaltaista palvelua tuottavien palveluiden kanssa. Mitkä asiat olisi tärkeää näkyä ensisijaisesti listauksessa? Valitse enintään kolme.

0%