Yrityskartoitus 

Kartoitamme nyt Oulun seudun yrityksiä, jotka haluavat olla mukana CarbonWise-toiminnoissa syksystä 2020 alkaen. Kyselyyn vastaaminen vie max. 5 min. Palvelu on yrityksille maksutonta.


CarbonWise on yritysten ja kaupunkien hiiliviisautta edistävä 6Aika-hanke. Hiiliviisaudella tarkoitetaan tässä sarjaa toimenpiteitä, jotka vähitellen vievät yrityksen kohti nettopositiivisuutta tuoden kilpailuetua.


CarbonWisessa tehdään konkreettisia vähähiilisiä toimenpiteitä asiantuntija-avusteisesti kolmessa eri osiossa. Osiot on jaettu seuraavasti: 1) Hiilijalanjäljen laskeminen 2) Hiilijalanjäljen pienentäminen ja 3) Hiilijalanjäljen läpinäkyväksi tekeminen, markkinointi kilpailuedun saavuttamiseksi ja vahvistamiseksi. 


CarbonWisessa voivat olla mukana yritykset toimialarajattomasti sekä hiiliviisauden eri vaiheissa olevat yritykset. 


CarbonWisen osatoteuttajat ovat Oulu, Turku ja Espoo. Oulussa toteuttaja on BusinessOulu. Lyhyen kuvauksen CarbonWisesta löydät täältä


Jos sinulla on huomioita / erityisiä odotuksia / joku askarruttaa niin voit jättää ajatuksesi tämän kyselyn yhteyteen. Pystymme näin huomioimaan yritysten kommentit suunnittelussa.


30.9.2020 mennessä mukaan ilmoittautuneiden toimialat on huomioitu hiilijalanjälkilaskentaan erikoistuneen asiantuntijatahon valinnassa. 

Hiilijalanjälkilaskentaa yrityksessämme

Yrityksemme on kiinnostunut olemaan mukana CarbonWise-toiminnassa seuraavasti. Voit valita useita vaihtoehtoja.

Yrityksenne tavoitteet osallistuessanne CarbonWisen toimintoihin. Voit valita useita vaihtoehtoja.

Arvioi tietoutta seuraavista käsitteistä yrityksessänne

Jätä vastaus tyhjäksi
Ei mitään tietoa
Täysin selvä
0
10
5
10
10
true
false
false
Hiiliviisaus *
Hiilijalanjälki *
Hiilikädenjälki *
Hiilikompensointi *
Hiilitase *
Nettopositiivisuus *

Huomioita, ajatuksia, kysymyksiä.

Yrityksen nimi

Yrityksen yhteishenkilö

Yrityksen yhteishenkilön yhteystiedot (sähköposti ja/tai puhelinnumero).

Yrityksen yhteyshenkilön tiedot (etu- ja sukunimi, yhteystiedot) viedään BusinessOulun asiakkuudenhallintajärjestelmään CarbonWise-hankkeen toimintojen toteuttamista varten. BusinessOulun asiakkuudenhallintajärjestelmän tietosuojaselosteen löydät täältä 

Annan luvan yrityksen yhteyshenkilön tietojen kirjaamiseen BusinessOulun asiakkuuden hallintajärjestelmään.

Kiitos! 

Mukaan ilmoittautuneet yritykset saavat tietoa CarbonWise-hankkeen toiminteista klinikkatoiminnan alkaessa alkusyksystä 2020.

Lisätietoja: tiina.haapaniemi@businessoulu.com 

0%