Ilmoittautuminen Surun aika -työpajaan

. . .

Tervetuloa mukaan Surun aika -valokuvaterapeuttiseen työpajaan


Kuvaus

Etätapaamisissa on kouluttajan pieniä alustuksia surusta, muistojen muodostumisesta, luopumisesta ja toivosta. Materiaali jaetaan kaikille osallistujille. Valokuvaterapeuttinen työskentely kulkee tämän rinnalla välitehtävien muodossa. Pääsääntöisesti käytämme Mixed media-, sekatekniikka- ja kollaasimenetelmiä (voi tutustua etukäteen esim. https://mixedmedia.club/topic/basics/). Etätapaamisten aikana seurataan näiden tuotosten edistymistä ja jaetaan tekemisestä viriäviä ajatuksia ja kokemuksia. Valokuvatyöpaja on suunnattu erityisesti vastikään leskeytyneille, kun puolison kuolemasta on kulunut vähintään puoli vuotta tai enintään kolme vuotta. Ryhmään otetaan maksimissaa 10 hlöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Ryhmän toteutuminen edellyttää vähintään 8 osallistujaa.


Tapaamiset toteutetaan kesäkuussa tapaamiskertoja on kaikkiaan neljä ja ne ovat kestoltaan 1,5h. Tapaamiskertojen välillä suoritetaan itsenäisesti erilaisia valokuvaterapeuttisia välitehtäviä.


ke 21.10. klo 17.30-19.00
ke 4.11. klo 17.30-19.00
ke 18.11. klo 17.30-19.00
ke 2.12. klo 17.30-19.00

Huom! Osallistujat sitoutuvat osallistumaan jokaiselle neljälle tapaamiskerralle.


Ilmoittautuminen ja maksu

Kun lähetät tämän lomakkeen, saat automaattisesti sähköpostiisi lomakkeen sisältämät tiedot ja kurssin maksutiedot. Maksathan omavastuuosuuden ilmoittautumisen yhteydessä. Paikkoja on rajallinen määrä, suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen/ viimeistään to 12.10.2020.

Vastaanottaja: Suomen nuoret lesket ry 

Tilinumero: FI64 1045 3000 1921 86 
Summa: 20€ jäsenille, 40€ ei jäsenille 
Viite: 4323
Eräpäivä: ilmoittautumisen yhteydessä

Osallistuminen

Ryhmään osallistuminen tapahtuu Zoom-videoyhteyden kautta. Lähetämme sinulle toisen sähköpostin lähempänä tapahtumaa, siinä saat liittymislinkin ja ohjeet Zoom-sovelluksen lataamiseen.

Etu- ja sukunimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Leskeytymisen ajankohta

kk/vv

Avoin tila ajatuksille, toiveille...

Jäsenyys 

Mikäli et ole vielä jäsen, haluaisitko liittyä? 


Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

0%