Hyvä johtaja - pomoverkosto 1: Johtaminen kriisitilanteessa

Aika: torstai 24.9. klo: 9-11

Paikka: verkossa, zoom-alustalla

Hyvä johtaja – pomoverkosto on johtamisen teemoihin keskittyvä sparrausohjelma, jonka tarkoitus on kehittää esihenkilöiden tai esihenkilöksi haluavien osaamista. Tilaisuudet tarjoavat välineitä esihenkilötyön haasteiden selättämiseen ja uusien näkökulmien löytämiseen lyhyiden alustuksien sekä ohjattujen vertaiskeskusteluiden kautta. Lämpimästi tervetuloa pomoverkoston teemoiteltuihin aamutilaisuuksiin!

Useimmilla meistä on elämässään jonkinlainen suunnitelma ja rytmi. Työ ja vapaa-aika, arki, viikonloput ja lomat seuraavat toisiaan. Tehtävämme ja unelmamme antavat elämäämme hallinnan kokemusta ja tunnetta jatkuvuudesta. Kyky ennakoida tulevaa lisää turvallisuuden tunnetta. Joskus kuitenkin kohtaamme yllättäviä tilanteita, kriisejä. Ne voivat liittyä esim. terveyteen, talouteen, työhön tai ihmissuhteisiin. Ylitämme kohdan, josta emme voi palata taaksepäin. Kun olemme ohittaneet tämän pisteen, tulemme välitilaan, jossa vanhat säännöt, normit ja rutiinit eivät enää päde. Myöskään uudet eivät ole vielä tiedossa tai vakiintuneet. Koronan kaltaisen kaikkia koskevan kriisin tuleminen osaksi arkeamme, ei kuitenkaan laita muita elämämme huolia odottamaan. Tällöin hyvän johtajuuden merkitys korostuu entisestään. Tutkimme yhdessä erilaisia tapoja johtaa kriisitilanteissa. Pidämme myös huolta siitä, miten johtaja osaa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja mielensä tasapainosta kriisin yllättäessä. Tilaisuuden alustaa valmentaja Matti Henttinen.

Mukaan tilaisuuteen mahtuu 7 TAKUn jäsentä. Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan mahdollisesta esteestä 16.9. mennessä, jotta voimme tarjota paikkaasi jonossa olevalle. Tilaisuudessa varasijoilla oleville ilmoitamme mahdollisesta vapautuvasta paikasta erikseen ilmoittautumisajan päätyttyä. Lähempänä tilaisuutta saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset osallistumaan mukaan.

Huomioithan, että noudatamme tilaisuuksissamme Turvallisen tilan periaatteita ja emme hyväksy käytöstä, joka loukkaa tai häiritsee muita, kuten kiusaaminen ja häirintä, syrjintä, huono käytös tai alkoholinkäyttö, joka tai jonka seuraukset häiritsevät muita. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle tällä lomakkeella.Lisätietoja: 

Mari Kettunen | mari.kettunen@taku.fi | puh. 044 777 8679

Ilmoittaudun: 

Valitse ensisijaisesti ylempi vaihtoehto eli varsinainen ilmoittautuminen. Kun varsinaiset paikat on täytetty, voit vielä ilmoittautua varasijalle koulutukseen.

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Taustatietoa kouluttajalle

Välitämme taustatiedot kouluttajalle, jotta hän voi huomioida ne koulutusta suunniteltaessa. Tietoja käytetään ainostaan osallistujiin ennakkoon tutustumiseen sekä osallistujien virittämiseen tulevaan koulutukseen. Tietoja ei tuoda koulutuksessa yksilökohtaisesti esille, mutta yhteenvetoa vastauksista saatetaan esittää. 

Mihin kysymykseen toivot saavasi vastauksen tilaisuudessa?

Mikä on koulutuksesi?

Ammattinimikkeesi/tittelisi?

Peruutusehdot

Jos et pääsekään koulutukseen, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään 16.9. mennessä. Tämän jälkeen ilmoitetuista peruutuksista joudumme veloittamaan peruutuskuluna (20 €).

Tietosuojaseloste

Tietoja käytetään tapahtuman järjestelyihin ja viestintään. Poistamme tiedot tapahtuman jälkeen. Lue koko tietosuojaseloste.

0%