Isovanhempien vertaistukiviikonloppu

23.-24.10.2021 Sääksmäellä


Isovanhempien vertaistukiviikonloppuun voit tulla yksin tai kaksin kumppanisi kanssa perhemuodosta riippumatta. Vertaisviikonloppu on tarkoitettu lapsenlapsensa kuoleman kokeneille isovanhemmille. Ohjelma rakentuu vertaiskeskusteluille pienryhmissä. Ryhmänohjaajina toimivat lapsenlapsensa menettäneet isovanhemmat. 


Lisäksi ohjelmassa on mm. yhteinen muistohetki, saunomista ja makkaranpaistoa. Ohjelmiin osallistuminen on vapaaehtoista.


Paikka: Pappilanniemen kurssikeskuksessa Sääksmäellä. Pappilanniemi 51 , 37700 Sääksmäki

https://www.pappilanniemi.fi/p...


Viikonlopun omavastuu on KÄPY ry:n jäseniltä 30€/hlö, muilta 40€/hlö. Viikonloppu sisältää majoituksen ja täysihoidon. Majoitus pääsääntöisesti kahden hengen huoneissa. Pyrimme järjestämään yhden hengen huoneita yksin tuleville näin koronaaikana. 

Osallistujien valinta
Ensimmäistä kertaa vertaistukiviikonloppuun hakevat ovat etusijalla. Mikäli hakemuksia tulee paljon, valinnoissa otetaan huomioon aiemmat osallistumiskerrat. Kaikille hakulomakkeen lähettäneille ilmoitetaan kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä, ovatko he mahtuneet mukaan. Viikonloppuun mahtuneet saavat kattavan osallistujainfon ja ohjeet omavastuun maksamiseen n. kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.


Muistathan painaa lomakkeen täytettyäsi LÄHETÄ-nappia!

Jokaiselle hakulomakkeen täyttäneelle lähetetään sähköpostitse vahvistus lomakkeen perille saapumisesta hakuajan jälkeen. Ilmoittaudu 18.9. mennessä. Mikäli et saa vahvistusta 22.9. mennessä, mutta olet lähettänyt lomakkeen, ota yhteyttä toimistolle puh. 045-6524395 tai tuki@kapy.fi.


Antamasi tiedot tallennetaan KÄPY -Lapsikuolemaperheet ry: n käytössä olevaan tapahtumarekisteriin (Excel-tiedosto). Tietoja säilytetään kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan. Tietosuojaseloste - tapahtumarekisteri.


Osallistujan 1 nimi, aikuinen

Osoite, postinumero ja Toimipaikka

Osallistujan 1 sähköpostiosoite

Osallistujan 1 puhelinnumero

Osallistujan 1erityisruokavalio/allergiat

Osallistujan 2 nimi, aikuinen

Osallistujan 2 sähköposti

Osallistujan 2, erityisruokavalio/allergiat

Tiedot kuolleesta lapsenlapsesta (1)
Nimi


Kuolinsyy


Syntynyt (pvm), kuollut (pvm)

Tiedot kuolleesta lapsenlapsesta (2)
Nimi

lapsi/ 2
Kuolinsyy

lapsi (2)
Syntynyt (pvm), kuollut (pvm)

Oletko sopinut toimiston kanssa, että tulet viikonloppuun ryhmänohjaajaksi?

Haetko isovanhempien viikonloppuun ensimmäistä kertaa?

 Onko sinulla sairautta tai lääkitystä, josta leirin järjestäjien ja ryhmänohjaajien olisi hyvä tietää (diabetes, epilepsia, paniikkihäiriö yms.) Tieto jää luottamuksellisesti vain järjestäjien tietoon, jotta voimme varmistaa nopean avunsaamisen tarvittaessa.

Jos saavut vertaistukiviikonloppuun autolla, onko autossasi tilaa muille ja saako yhteystietosi antaa eteenpäin, jos joku tarvitsee kyytiä?

Lisäkommentteja

0%