Verkkovertaisryhmä 15-21 -vuotiaille, joilta on kuollut vanhempi

"Läheisen menettämisestä puhuminen on raskasta, mutta kun saa jutella samaa kokeneiden kanssa, oma olo helpottaa. Yksinäisyyden tunne hälvenee, kun tajuaa, että ei ole ainut, ketä on kokenut menetyksen nuorena. On huojentavaa kuulla, että muut ovat kokeneet samoja tunteita kuin itse."  - vertaisryhmäläinen

Aiheena verkkovertaisryhmässä on vanhemman menetys ja sen vaikutus omaan elämään. Ryhmän alussa tutustutaan toinen toisiimme ja luodaan turvallinen tila. Jokainen saa kertoa omasta tarinasta sen, minkä haluaa ja pystyy. Etsimme myös selviytymiskeinoja erilaisiin elämän hetkiin ja sosiaalisiin tilanteisiin, joissa suru on läsnä. Kartoitamme, kuinka löytää voimaa ja jaksamista omaan arkeen. Ryhmä on suunnattu n.15-21-vuotiaille, osallistua voivat kaikki vanhemman menettäneet, yhdistyksen jäsenyys ei tarpeen. Ryhmän ohjaajana toimii sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen.

Verkkotapaamiset tiistaisin:

  

20.10. klo 16.30-18.30

3.11. klo 16.30-18.30 

17.11. klo 16.30-18.30

 

Verkkotapaamisten välillä kokemuksia jaetaan kirjoittamalla Tukinetin suljetussa ryhmässä.

 

Jätä hakemuksesi pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Suljemme haun kun ryhmä tulee täyteen/ viimeistään 1.10. Ryhmään osallistuminen on maksutonta!


Saat sähköpostiisi tämän hakulomakkeen sisällön vahvistukseksi siitä, että hakemuksesi on tullut perille. Ohjaaja on sinuun yhteyksissä viimeistään hakuajan päätyttyä lokakuun alussa. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä sähköpostilla osoitteeseen: toimisto@nuoretlesket.fi.


Tervetuloa mukaan!

Etu- ja sukunimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Syntymäaika

Milloin ja miten vanhempi on kuollut?

Millaista tukea olet saanut menetyksesi takia?

Onko mielessä jotain muuta, mitä haluaisit tässä kohtaa kertoa?

0%