Haku TAKUn mentorointiohjelmaan 2021 on päättynyt 2.11.

Pilotoimme keväällä 2021 uutta jäsenpalveluamme - ryhmämentorointiohjelmaa jo työelämässä oleville jäsenillemme.


Onneksi olkoon! Olet tehnyt hyvän päätöksen, kun haet mukaan TAKUn ensimmäiseen taide- ja kulttuurialan ammattilaisille ja asiantuntijoille suunnattuun ryhmämentorointiohjelmaan, jonka järjestämme yhteistyössä Kumouksen kanssa.


Ohjelmassa pääset kehittämään omaa ajatteluasi, työstämään sinulle tärkeää seuraavaa ura-askelta sekä vahvistamaan omaa ammatillista identiteettiä taide- ja kulttuurialan moniosaajana! Mentorointiohjelmamme keskeisiä elementtejä ovat oman osaamisesi tunnistaminen ja vahvistaminen, keskinäisen vertaistuen ja verkostojen mahdollistaminen sekä urasuunnittelusi tukeminen.  


 

Miten ryhmämentorointi toimii käytännössä?

 

Mentorointi toteutetaan mentorin johdolla pienryhmissä, jossa jokainen aktori työstää ohjelman aikana omaa henkilökohtaista ura-askeltaan. Mentorointitapaamiset alkavat lyhyillä koko porukan yhteisillä alustuksilla, jotka johdattavat päivän mentoroinnin teemaan tai vahvistavat moniosaajuuden tematiikkaa.

 

Voit hakea ohjelmaan mukaan joko mentoriksi tai aktoriksi. Emme halua asettaa liian tarkkoja kriteerejä mentorointiin osallistuvien suhteen. Sovellut hyvin mentoriksi, jos sinulla on työuraa jo takana taide- ja kulttuurialan kentältä sekä haluat toimia kanssakulkijana uransa nivelkohdassa olevalle TAKUlaiselle. Sovellut aktoriksi, jos pohdit tällä hetkellä jotakin omaan uraasi liittyvää kysymystä, niin pientä tai isoa, ja kaipaat kannustavan ryhmän ja mentorin ajatustesi tueksi. 

 

Ryhmämentoroinnin ohjelma

 

Mentorointiohjelma käynnistyy mentoreiden perehdytystapaamisella Helsingissä torstaina 14.1. klo 17-19. Välipalaa tarjolla klo 16.45 alkaen.

 

Yhteiset - mentoreiden ja aktorin väliset - tapaamiset järjestetään Helsingissä säännöllisesti klo 17-20 ensi keväästä lähtien seuraavina päivinä (26.1., 18.2., 16.3., 22.4.). Rentoa jutustelua ja välipalaa tarjolla kuitenkin jo kello 16.30-17.00.

 

Päätämme mentorointiohjelman juhlallisesti päätös- ja palautetilaisuuteen tiistaina 1.6. klo 17-19.  

 

Toiveenamme on järjestää mentorointiohjelma lähtökohtaisesti livetapaamisina Helsingissä, mutta seuraamme vallitsevaa tilannetta ja toimimme sen mukaan. Tarvittaessa mentorointiohjelma järjestetään etänä. Jos et ole pk-seudulta, osallistumme pyynnöstäsi matkakulujen korvaamiseen. Kerrothan kaipaamastasi tuesta jo mentorointiohjelmaan hakemisen yhteydessä.

 
Huomioithan, että kun haet mukaan mentorointiin, se on samalla sitova ilmoittautumisesi, jos sinut valitaan mukaan mentorointiohjelmaan. Muodostamme tulevat mentorointipienryhmät näiden hakemusten perusteella, jonka vuoksi on erittäin tärkeää, että jo tässä hakuvaiheessa olet sitoutunut osallistumaan, jos tulet valituksi. Kiitokset jo lämpimästi ennakkoon yhteistyöstä ja ymmärryksestä!


Lähetä hakemuksesi 2.11. mennessä!

Ilmoitamme mentorointiohjelmaan valittaville mukaan pääsystä marras-joulukuun aikana, joten seuraathan sähköpostiasi.
 


Turvallisen tilan periaatteemme

Huomioithan, että noudatamme tilaisuuksissamme Turvallisen tilan periaatteita ja emme hyväksy käytöstä, joka loukkaa tai häiritsee muita, kuten kiusaaminen ja häirintä, syrjintä, huono käytös tai alkoholinkäyttö, joka tai jonka seuraukset häiritsevät muita. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle tällä lomakkeella.


Tietosuojaseloste


Tietoja käytetään mentorointiohjelman suunnitteluun ja toteuttamiseen. Poistamme tiedot ohjelman jälkeen. Lue koko tietosuojaseloste.

Kysyttävää?


Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Viljaan: vilja.bystrom@taku.fi tai 040 561 8967.

1/2