Ilmoittautuminen vertaistukijan koulutukseen

. . .

Tervetuloa mukaan Suomen nuoret lesket ry:n vertaistukijan peruskoulutukseen, joka järjestetään verkkototeutuksena 10.10. Koulutus on suunnattu leskille, jotka ovat kiinnostuneet toimimaan vertaistukijana yhdistyksessä. Koulutukseen ovat tervetulleita myös jo vertaistukijana toimivat. Kouluttajina toimivat yhdistyksen työntekijät Sari ja Johanna.


Kuvaus

Koulutuksessa käsitellään mm. vapaaehtoisuuden ja vertaistuen perusajatuksia, vertaistukijana toimimista ja Suomen nuoret lesket ry:n vapaaehtoistehtäviä ja käytänteitä. Koulutukseen osallistuminen ei velvoita vapaaehtoisena toimimiseen. Yhdistys tarjoaa kaikille koulutukseen osallistuville mahdollisuuden tilata/ostaa  itselleen lounaan (noin 20e/per osallistuja) kuittia vastaan. 


Aikataulu

Koulutus järjestetään lauantaina 10.10 klo 09.30 – 15.30

Paikka: Zoom kotona

Ohjelma:

9.30- 11.30 Vertaistukijan peruskoulutus (n. puolessa välissä 5-10 min tauko) Vertaistoiminnan koordinaattori Sari Rappi-Lindholm ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Johanna Niskanen, Suomen nuoret lesket ry


11.30-12.30 Lounas oman valinnan mukaan (Yhdistys tarjoaa osallistujille n. 20 € ruokailun kotiin kuljetettuna kuittia vastaan)


12.30-14.00 Vertaistukijana verkossa: www.leskienkesken.fi vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Teppo Kupias Surunauha ry


14.00-14.30 Päiväkahvi


14.30-15.15 Vapaaehtoisen jaksaminen ja vapaaehtoisena toimimisen hyvät vaikutukset, TtT, työnohjaaja, työyhteisökouluttaja Liisa Salmenperä


15.15-15.30 Loppusanat ja koulutuksen päätös, Sari ja JohannaIlmoittautuminen

Kun lähetät tämän lomakkeen, saat automaattisesti sähköpostiisi lomakkeen sisältämät tiedot. Siitä tiedät, että lomake on tullut perille. Paikkoja on rajallinen määrä, suljemme ilmoittautumisen, kun osallistujamäärä tulee täyteen. 


Hinta

Koulutukseen osallistuminen on maksutonta.


Etu- ja sukunimi

Osoite

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Leskeytymisvuosi

Jäsenyys

Mikäli et ole vielä jäsen, haluaisitko liittyä? 


Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki työikäisenä leskeytyneet. Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin jäsenhintaan. He saavat postitse yhdistyksen jäsenlehden, sähköiset jäsenkirjeet sekä tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Heidän käytössään on ilmainen lakineuvonta, joka toimii ajanvarauksella kerran kuukaudessa. Kun liityt jäseneksi, saat postitse liittymispaketin, joka sisältää leskioppaan ja laskun jäsenmaksun maksamista varten. Mikäli sinulla on alaikäisiä lapsia, saat mukana myös lapsen suru -oppaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/vuosi.

Taustatiedot

Toiveita/odotuksia koulutukselle

0%