Strategiakauden 2017-2020 palkitsemiset - ehdota palkittavaa!

Voimistelun tulevaisuuskuvan painopisteinä ovat kuluvalla strategiakaudella olleet voimisteluyhteisön osaamisen kehittäminen, voimisteluilmiön luominen ja voimisteluolosuhteiden kehittäminen. Tutummin sanottuna osaaminen, ilmiö ja olosuhteet. Seuroissa on tehty kymmeniätuhansia tunteja töitä näiden yhteisten tavoitteiden eteen ja nyt on aika kiittää sekä palkita. 


Etsimme nyt tekoja, toimijoita tai tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kuulluksi ja kiitetyksi. Kerro tällä lomakkeella kuka mielestäsi ansaitsisi tulla palkituksi. Voit ehdottaa palkittavia jokaiseen kategoriaan tai esimerkiksi vain ilmiö-kategoriaan. Teethän ehdotukset viimeistään 28.10.2020. 


Suomen Voimisteluliitto valitsee palkinnonsaajat ehdotusten perusteella. Palkinnonsaajat julkistetaan lauantaina 14.11. Voimisteluliiton syyskokouksen jälkeisessä Voimistelu nyt ja tulevaisuudessa -kiitostilaisuudessa. Koko voimisteluyhteisö on tervetullut seuraamaan tilaisuutta striimin kautta. 


HUOM. Palkittavat kontaktoidaan ehdotuksen jättäneen henkilön kautta, joten huolehdithan, että jätät yhteystietosi lomakkeen lopussa. Ehdotuksia ei yhdistetä ehdotuksen jättäneeseen muussa tarkoituksessa. 

0%