Pomoverkosto: Resilienssin kehittäminen

Aika: torstai 28.1. klo: 9-11

Paikka: verkossa, zoom-alustalla


Viimeinen ilmoittautumispäivä 21.1.2021

Samalla, kun työelämä on kiihtynyt yhä hektisemmäksi, on esihenkilöiden työnkuva muuttunut ja on yhä muuttumassa. Moni on korkean stressin ja kuormituksen alla.

Valmennuksen aikana käydään läpi: 

-Resilienssin vahvistamisen peruspilarit 

-Miten huolehtia omasta palautumisesta 

-Miten säädellä omia tunteita erityisesti kriisitilanteissa 

-Oman stressinsietokyvyn kehittäminen

-Miten esihenkilön kuormittuminen voi vaikuttaa henkilöstöjohtamisen taitoihin? 

Kouluttaja Johanna Vilmi toimii työterveyspsykologina Mehiläisessä ja on yksi Kamu Early Education Oy:n perustajista. Johannalla on sekä työterveyspsykologin koulutus että Executive MBA tutkinto.

Mukaan mahtuu 9 TAKUn jäsentä. Tilaisuus on jäsenille maksuton, mutta ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan mahdollisesta esteestä 21.1. mennessä. Varasijoilla oleville ilmoitamme mahdollisesta vapautuvasta paikasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistumislinkit lähetetään sähköpostitse lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.


Lisätietoja: 

Vilja Byström | vilja.bystrom@taku.fi | puh. 040 561 8967

Ilmoittaudun: 

Huom! Valitse myös varasijalle ilmoittautuminen, jos haluat jäädä jonottamaan paikan vapautumista tilaisuuden ollessa jo täysi.

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Taustatietoa kouluttajalle

Tietoja käytetään ainostaan osallistujiin ennakkoon tutustumiseen sekä osallistujien virittämiseen tulevaan koulutukseen. Tietoja ei tuoda koulutuksessa yksilökohtaisesti esille, mutta yhteenvetoa vastauksista saatetaan esittää. 

Mihin kysymykseen toivot saavasi vastauksen tilaisuudessa?

Mikä on koulutuksesi?

Tehtävänimikkeesi ja organisaatio, tai työtilanteesi muuten?

Peruutusehdot

Jos et pääsekään koulutukseen, peruthan ilmoittautumisesi viimeistään 21.1. Tämän jälkeen ilmoitetuista peruutuksista joudumme veloittamaan peruutuskuluna (20 €).

Turvallisen tilan periaate

Huomioithan, että noudatamme tilaisuuksissamme Turvallisen tilan periaatteita. Emme hyväksy loukkaavaa tai häiritsevää käytöstä, kuten syrjintä, häirintä tai häiritsevä alkoholinkäyttö. Jos koet tilaisuuksissamme häiritsevää käyttäytymistä, voit ilmoittaa asiasta TAKUlle.

Tietosuojaseloste

Tietoja käytetään tapahtuman järjestelyihin ja viestintään. Poistamme tiedot tapahtuman jälkeen. Lue koko tietosuojaseloste.

0%