Seuran lajijaoston pääkäyttäjä Suomisportiin

Ilmoita tietosi Pesäpalloliitolle tällä lomakkeella. Seuran lajijaoston pääkäyttäjän suositellaan olevan seuran toiminnanjohtaja tai lajijaoston puheenjohtaja tai vastaava henkilö, joka on päivittäin tekemisissä seuran käytännön asioiden kanssa. Jos seurallanne on jo Suomisport käytössä, ilmoita lajijaoston pääkäyttäjän tiedot silti tällä lomakkeella tiedoksi Pesäpalloliitolle. Pääkäyttäjä voi antaa Suomisportissa tavallisia käyttäjäoikeuksia muille seuran toimihenkilöille (esim. lisenssivastaavalle tai rahastonhoitajalle lisenssien ostoon, tuomarivastaavalle jne). 


Ennen kuin voit täyttää lomakkeen, sinun tulee olla rekisteröitynyt Suomisportiin. Lomakkeella kysytty Sportti-ID löytyy Suomisportin profiilisi etusivulta. Voit rekisteröityä Suomisportiin tilaamalla kertakirjautumiskoodin täältä: https://www.suomisport.fi/

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Suomisportin Sportti-ID (numerosarja)

Seura

Rooli seurassa

Minut on valittu seurassamme lajijaoston pääkäyttäjäksi Suomisport-järjestelmään. Pesäpalloliitto voi lisätä minulle lajijaoston pääkäyttäjäoikeudet Suomisportissa. Pääkäyttäjätunnuksillani voin kutsua muita seurani toimihenkilöitä seurakäyttäjiksi Suomisportiin.

0%