Pisteytyspäivät toiselle asteelle 2021 (lajiliittopisteet)

Ilmoittaudu tällä lomakkeella pisteytyspäivään saadaksesi lajiliittopisteet toisen asteen yhteishakua varten. Huomioithan, että myös urheiluakatemia saattaa edellyttää lajiliittopisteitä jäsenyyden saamiseksi. Muistathan aina tarkistaa hakumenettelyn vaatimukset kokonaisuudessaan omasta oppilaitoksestasi!

Hakijan täytyy osallistua pistetapahtumaan henkilökohtaisesti sekä suorittaa vaadittavat testit ja haastattelut. Lajiliittopisteytyksessä testataan urheilijan fyysiset ominaisuudet ja arvioidaan lajitaitojen tekninen osaaminen. Lisäksi urheilijalle järjestetään vapaamuotoinen haastattelu, jossa kartoitetaan tavoitteellisuus ja halu kehittää itseään urheilijana sekä pesäpalloilijana.


Lajiliittopisteet voi hakea minkä tahansa paikkakunnan pisteytyspäivästä, mutta tapahtumaan on ilmoittauduttava tällä lomakkeella yhteishaun päättymiseen, 7.4.2021 klo 15.00, mennessä.

Hakija tarvitsee pisteytyspäivään mukaansa lajivälineet, sisäpelikengät, mahdolliset tekonurmikengät ja piikkarit, joissa piikit ovat 6 mm tai lyhyemmät.


Tarkemmat tiedot urheiluoppilaitosten opiskelijavalinnasta: www.pesis.fi/palvelut/pelaajapolku/akatemiatoiminta

Hakijan nimi

Valitse pisteytystapahtuma

Seura

Syntymäaika

Katuosoite

Postinumero ja postitoimipaikka

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Oma valmentaja

Seuravalmentajan nimi

Seuravalmentajan puhelinnumero

Seuravalmentajan sähköpostiosoite

Oppilaitos

Oppilaitos, johon hakija ensisijaisesti pyrkii

Oppilaitoksen yhteyshenkilön nimi

Oppilaitoksen yhteyshenkilön puhelinnumero

Oppilaitoksen yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Lisätietoa

0%