Kysymys on pakollinen
Antamasi lukuarvo on virheellinen
Sähköpostiosoite on virheellinen


Sateenkaariperheet UUTISKIRJE

Vaalit on päällä, mutta sen jälkeen on kesän riennot!

MAALISKUU 2011

Vaalit lähestyy ja yhdenvertaisuuden edistyminen mietityttää. Yhtäältä perussuomalaisen ennakkoluuloisuuden takia sateenkaariperheiden tarpeet uhkaavat jäädä varjoon vaalien jälkeen. Toisaalta suuri enemmistö suomalaisista toimijoista on havahtunut puolustamaan ihmisoikeuksia ja yhdenvertaisuutta aiempaa ponnekkaammin. Älkäämme siis alistuko homofobialle!

Vaalien jälkeiset hallitusohjelmaneuvottelut ovat sateenkaariperheiden lasten ja aikuisten hyvinvoinnin kannalta merkittävää aikaa. Mutta kävi miten kävi, kevät on alkanut ja kesä tulee. Sateenkaariperheille on tarjolla toimintaa laajemmin kuin varmaan koskaan aikaisemmin. Tutustu tarjontaan tässä kirjeessä ja tule myös mukaan tekemään.

Vuoden 2011 hankkeita Sateenkaariperheissä, joihin haluan kiinnittää erityistä huomiotasi ovat Lastenkirjahanke ja Perhenetti.

Sateenkaariperheet on päättänyt toteuttaa sukupolven mittaisen unelman suomenkielisen, sateenkaariperheteemaisen lasten kuvakirjan julkaisemisesta. Lastenkirjahankkeeseen kaivataan kovasti lastenkulttuurista kiinnostuneita, kulttuurirahoituksen osaajia ja kaikenkarvaisia tekijöitä. Lähde tekemään uraauurtavaa lastenkulttuuria. Lisätietoja myöhemmin tässä kirjeessä.

Perhenetti on hanke, jossa on Sateenkaariperheet ry:n lisäksi mukana Väestöliitto ja muita perhejärjestöjä. Hanketta tukee Ray. Vuosien 2012-2014 aikana on tarkoitus toteuttaa lukuisia sateenkaariperheiden ammattimaisesti ohjattuja vertaistukiryhmiä nettiympäristössä. Perheiden toiveista pyydetään tietoa tässä kirjeessä olevalla pienimuotoisella kyselyllä. Käytättehän kaikki aivan pienen hetken ajastanne kyselyyn vastaamiseen.Juha Jämsä
puheenjohtaja
puheenjohtaja@sateenkaariperheet.fi


TÄSSÄ KIRJEESSÄ:
* Koululaisten kesäleiri - ilmoittaudu NYT
* Kesän perheleiri
* Älä äänestä homofobiaa eduskuntaan
* Naimalakko
* Sateenkaariperheet kesän Prideissa
* Normihomolehti maksutta jäsenille
* Lastenkirjahanke kaipaa tekijöitä
* Kevään ja kesän tapaamiset
* Sateenkaariperheet Floridassa heinäkuussa
* Miten lapsia tehtiin?
* Turussa hieno varainkeruukampanja
* Saanko olla totta?
* Kristiina Puukko ja DTM järjestää perheille
* Lapset luontoon

Perhenetti - vertaistukea sateenkaariperheille nettiryhmissä

Muista lähettää vastaukset yllä oleviin kysymyksiin uutiskirjeen aivan lopussa olevalla painikkeella!

NYT ON AIKA - ilmoita lapsesi/nuoresi koululaisten leirille 19.-24.6.

Koululaisten leirin ilmoittautumisaikaa jatketaan 15.4. saakka, jotta leiri saataisiin toteutumaan. Nyt on aika ilmoittaa lapsesi mukaan! Huolehdi myös, että tuttavaperheenne ovat tietoisia leiristä.

Ilmoittaudu leirille täällä >>

Ray:n avustuksen turvin koululaisten leiri toteutetaan tänä vuonna yhden välivuoden jälkeen aivan juhannuksen alla. Leiripaikka on Kyyrönkaidan leirikeskus Ristiinassa, Etelä-Savossa. Koululaisten leiri oli vuosina 2007 ja 2008 samassa paikassa. Ajankohta valittiin aiemmin tehdyn kyselyn perusteella. Leiri alkaa sunnuntaina ja päättyy juhannusaattoaamuna.

Koululaisten leirillä toimii vastuullisena ohjaajana teatteri-ilmaisun ammattilainen Irene Kajo, joka on ollut leirin ohjaaja myös vuonna 2008. Irene on työskennellyt vuosia Setassa. Lisäksi leirille osallistuu kolme apuohjaajaa, sateenkaariperheen äiti Elina Hällström ja sateenkaariperheen aikuiset lapset Salla Kaurisalo ja Markus Rekinen (Markus nähdään Ylen Ykkösdokumentissa 3.4. Kyllä homotkin siivoaa).

Kyyrönkaidan leirikeskus on Saimaan rannalla. Lapset ja nuoret ovat pitäneet kovasti paikasta. Ympärillä on Savon kaunista ja mäkistä luontoa, rannassa on rantasauna ja kunnon laituri. Leirikeskuksessa on myös uima-allas, joka on ollut joka vuosi suosittu. Leirin ohjelma koostuu iloisista kesäleikeistä, uimisesta, melomisesta, pyöräilystä, retkeilystä, pelaamisesta, taiteesta, juttelemisesta, teatterista, kilpailuista... Lisätietoja ja kuvia Kyyrönlaidasta täällä>>

Leirin käytännön (etukäteis)järjestelyihin etsitään nyt leirityöryhmää. Leirityöryhmään on ilmoittautunut muutama henkilöä, mutta vapaaehtoisia innokkaita kaivataan lisää. info@sateenkaariperheet.fi

Tänä vuonna leirin järjestämiseen on Ray:n avustuksen turvin käytettävissä kunnolliset taloudelliset resurssit. Perheiden maksettavaksi jää leiristä 65 euron suuruinen osallistumismaksu.

Ilmoittautumisia pyydetään 15.4. mennessä.

Ilmoittaudu leirille täällä >>

Kesän perheleirin ilmoittautuminen avataan myös - nyt!

Ensimmäiset 100 ilmoittautujaa mahtuu mukaan. Varmista paikkasi ilmoittautumalla heti. Leiri on kesästä toiseen täyttynyt nopeasti. Ilmoittautumiset ensisijaisesti netin kautta TÄÄLTÄ>>

Sateenkaariperheet ry:n perinteinen kesäleiri järjestetään tänä vuonna Lohjalla Kanneljärven opistolla heinäkuun lopussa 28. - 31.7.2011. Luvassa on pitkän viikonlopun verran kesäistä toimintaa ja yhdessäoloa: omaa ohjelmaa niin aikuisille kuin lapsillekin sekä tietysti myös koko perheelle yhdessä!

Kanneljärven opisto sijaitsee järven rannalla, joten toivottavasti tiedossa on helteinen heinäkuu ja pääsemme uimaan ja leikkimään vesileikkejä. Käytössämme on leirin aikana myös kaksi rantasaunaa, nuotiopaikka, kanootteja sekä erilaisia ulko- ja sisäpelejä ja -leluja. Leirin yksityiskohtaisempi ohjelma tarkentuu kevään mittaan. Leirillä on mukana myös lastenvahteja, jotka huolehtivat lapsista aikuisten ohjelman aikana sekä tarvittaessa myös valvovat lasten unta illalla.

Leirillä majoitutaan 2-4 hengen huoneissa, tarvittaessa mahdollisuus myös lisävuoteisiin tai -patjoihin. Osa huoneista on soluasunnoissa, jolloin käytössä on myös soluasunnon yhteiskeittiö. Kaikissa huoneissa on oma suihku ja wc. Leirin aikana tarjotaan ateriat torstain päivällisestä sunnuntain lounaaseen.

Jos haluat olla mukana järjestämässä leiriä - joko ennen leiriä tai sen aikana - ota yhteyttä leiritiimiin! Leiritiimi kaipailee lisää vapaaehtoisia, eli kaikki uudet tekijät ovat todella tervetulleita! Leiritiimin jäsenet leireilevät itse ilmaiseksi. Annathan kuulua itsestäsi myös, jos mielessäsi on leirille sopivaa ohjelmaa tai tiedät jonkun, joka haluaisi tulla leirille lapsenvahdiksi.

Leirin hinta on

Sateenkaariperheet ry:n jäsenet:
aikuiset 135 euroa, 3-17-vuotiaat 40 euroa ja alle 3-vuotiaat 15 euroa

Muut:
aikuiset 170 euroa, 3-17-vuotiaat 110 euroa ja alle 3-vuotiaat 15 euroa

Varausmaksu on 50 e / perhe ja sen eräpäivä on 15.5.2011. Maksu suoritetaan Sateenkaariperheet ry:n tilille OKO 572302-2480151, viitenumero 2244. Erillistä laskua ei lähetetä. Jos varausmaksua ei ole suoritettu 15.5. mennessä, varaus raukeaa ja paikat luovutetaan jonotuslistalla oleville perheille. Jäsenhinnat edellyttävät, että kaikkien perheenjäsenten jäsenmaksut on maksettuna samaiseen 15.5. mennessä. Jäseneksi voi hakea yhdistyksen kotisivuilla>>

Varausmaksua ei palauteta, vaikka ilmoittautuminen peruttaisiin. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoittautumisen peruuttaminen. Muistathan siis kertoa peruutuksesta tai muutoksista heti!

Ilmoittautumiset ensisijaisesti netin kautta TÄÄLTÄ>>
tai puhelimitse / sähköpostitse Emmille 040 562 1767, emmi.pihlajaniemi@gmail.com. Emmille voit myös ilmoittautua, jos kiinnostuit leiritiimiin osallistumisesta!

Tervetuloa leireilemään!

Vaalit lähestyy - älä äänestä homofobiaa eduskuntaan

17.4. valitaan Suomelle uusi eduskunta, ja sitä myötä uusi hallitus ja uusi hallitusohjelma. Ei ole yhden tekevää mitä hallitusohjelmassa on. Siitä riippuu esimerkiksi avioliittolain uudistaminen, adoptiot ja perhevapaat. Ole mukana varmistamassa, että vaalien tulos on sateenkaariperheille suosiollinen.

Mitä voin tehdä?

1. Varmista, että äänestät ehdokasta, joka tukee Sateenkaariperheet ry:n hallitusohjelmatavoitteita, jotka löytyvät yhdistyksen kotisivuilta>>

2. Kerro alueesi ja/tai puolueesi kansanedustajaehdokkaille yhdistyksen vaaliohjelmatavoitteista ja Setan ja Sateenkaariyhteisöjen yhteisestä Älä äänestä homofobiaa eduskuntaan -vaalikampanjasta
netissä ja Facebookissa.

3. Tilaa Setan toimistolta (aija.salo@seta.fi) Älä äänestä homofobiaa eduskuntaan -julisteita ja levitä niitä alueellasi.

Sateenkaariperheet mukana naimalakossa

Vihreät aloittivat vaalikampanjansa sateenkaariperheille edullisella tempauksella. Puolue houkuttelee äänestäjiä mukaan naimalakkoon, joka julistettiin kunnes avioliitto avataan kaikille pareille seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Tutustu tempaukseen netissä>>

Sateenkaariperheet ry on mukana tempauksessa ja puheenjohtaja kirjoittaa kampanjan nettisivuilla:

"Onko oikein, että joidenkin lasten vanhemmat saavat mennä naimisiin, ja toisten lasten vanhempien parisuhde vain rekisteröidään. Miltä tämä kuulostaa lasten korviin?"

Kesän tapahtumiin yhdistyksen uudet T-paidat

Sateenkaariperheiden upouudet T-paidat nyt myynnissä aikuisille ja lapsille - katso kuvat!

Nettikauppa on auennut yhdistyksen nettisivuilla www.sateenkaariperheet.fi/kauppa/. Nettikaupasta ostat kätevästi yhdistyksen uudet, hauskat T-paidat ja lukuisat muut sateenkaariteemaiset tuotteet vauvanvaatteista piparimuotteihin.

Kesä on prideja pullollaan - tule mukaan osallistumaan ja tekemään
Helsinki Pride 27.6.-3.7.
Half Pride Jyväskylä 14.-17.7.
Tampere Pride 21.-24.7.
Turku Pride 6.8.

Sateenkaariperheet osallistuvat tavalla tai toisella kaikkiin pride-tapahtumiin. Kuhunkin tapahtumaan kaivataan innokkaita tekijöitä, ideoijia, toteuttajia, ohjaajia, valvojia ja myyjiä. Tee Pride-tapahtumasta ikimuistoinen osallistumalla sen toteuttamiseen omalla pienellä panoksellasi. Ilmoittautumiset info@sateenkaariperheet.fi

Suunnitelmat eri pride-tapahtumien sateenkaariperhe-riennoista ovat vielä alustavia. Suunnitelmat tarkentuvat aikaa myöten. Tarkempia tietoja seuraavista jäsenkirjeistä, yhdistyksen nettisivuilta ja kunkin pride-tapahtuman nettisivuilta.

HELSINKI PRIDE 27.6.-3.7.

Ke 29.6.
Klo 18 alkaen sateenkaariperheiden valtakunnallinen isätapaaminen HeSetan toimistolla. Kaikki sateenkaariperheiden miehet ja miehenmieliset lapsineen sekä perhetttä toivovat tervetulleita.

To 30.6.
Klo 16 alkaen sateenkaariperheiden koululaisten oma tapahtuma, jossa voi tavata koululaisten omalla kesäleirillä olleita kavereita, muita sateenkaariperheiden lapsia sekä HeSetan nuortenryhmän jäseniä. Toimintakeskus Hapessa HeSetan toimiston lähellä.

Pe 1.7.
Klo 17 alkaen Sateenkaariperheiden tapaaminen leikkipuisto Linjassa, Hakaniemessä.
Klo 18 alkaen Miten lapsia tehdään -tapahtuma perhettä suunnitteleville toimintakeskus Hapessa. Tapahtumaan osallistuvat voivat ottaa osaa tapaamisen jälkeen perustettavaan Alkutaipaleella -ryhmään.

La 2.7.
Klo 10 alkaen perinteinen ja värikäs perhepiknik ennen Pride-kulkuetta. Paikka toistaiseksi avoin.
Klo 12 alkaen kokoontuminen Senaatintorille pride-kulkuetta varten
Klo 13.30 alkaen puistojuhlassa Kaisaniemen puistossa Sateenkaariperheiden suosittu myyntipöytä. Myös lapsille järjestetään oma touhu- ja leikkipiste, jos ideoita ja tekijöitä riittää

HALF PRIDE JYVÄSKYLÄ 14.-17.7.

La 16.7.
Klo 14 alkaen järjestetään sateenkaariperheiden piknik Lounaispuistossa kulkueen jälkeen. Suunnitelmissa on ainakin pikkulapsille oma polskutteluallas.

TAMPERE PRIDE 21.-24.7.

La 23.7.
Klo 13-16 Toritapahtumaan suunnitteilla ainakin Sateenkaariperheiden myyntipöytä.

TURKU PRIDE 6.8.

La 6.8.
Turussa järjestetään ensimmäistä kertaa Pride-puistojuhla. Olemme suunnittelemassa juhlan yhteyteen myös jotain lapsille/perheille suunnattua ohjelmaa.


Kaikki siis mukaan prideja tekemään: info@sateenkaariperheet.fi

Normihomolehti maksutta jäsenille kevään aikana

Sateenkaariperheet ry:n jäsenet saavat kevään aikana yhden numeron uutta Normihomolehteä kotiinsa maksutta tutustuttavaksi. Yhdistys ei luovuta jäsentietoja lehden kustantajalle vaan huolehtii itse lehden postituksesta jäsenperheille. Jos joku jäsenistä innostuu tilaamaan lehden kotiinsa näytenumeron jälkeen, Voimakustannus on luvannut maksaa jokaisesta tilauksesta viisi euroa yhdistykselle. Mukavia lukuhetkiä!

Yhdistyksen lastenkirjahanke etsii lastenkulttuurista innostuneita

Sateenkaariperheiden keskuudessa on haaveiltu jo vuosikymmenen suomenkielisestä sateenkaariperheitä käsittelevästä lasten kirjasta. Muutamassa julkaistussa kirjassa käsitellään sateenkaariperheitä osana perheiden moninaisuutta. Edelleen puuttuu täysin sateenkaariperheteeman ympärille keskittyvä teos.

Yhdistys hakee vuoden 2011 aikana apurahoja lastenkirja-hankkeen toteuttamiseksi. Tarkoituksena on kerätä muutamia lastenkirjojen käsikirjoituksia kuvituksineen, toimittaa ne painokuntoon ja painattaa kirjat omakustanteena.

Toimituskuntaan haetaan nyt lastenkulttuurista innostuneita. Toimituskunnan tehtävänä on etsiä käsikirjoituksia käsiinsä, arvioida niiden sopivuutta perheiden tarpeisiin, tehdä päätökset julkaistavista kirjoista, toimittaa kirjat julkaisukuntoon ja huolehtia kirjojen taittamisen, painattamisen ja tiedottamisen hoitumisesta. Erityisesti tarvitaan kulttuurirahoituksen tuntijoita avuksi apurahojen hakemiseen.

Yhdistys etsii edelleen myös käsikirjoituksia ihmisten pöytälaatikoista. Useampia on jo tiedossa ja lisää kaivataan. Tarkoituksena on valita muutama kirja painettavaksi. Kirjojen olisi hyvä täydentää toisiaan. Esimerkiksi eri-ikäisille suunnattuja kirjoja, eri teemojen ympärille rakentuvia, eri lajityyppejä.

Yhteydenotot toimituskuntaan info@sateenkaariperheet.fi.

Kevään ja kesän paikalliset tapaamiset ja tapahtumat

TÄSSÄ OSIOSSA AJANKOHTAISET TAPAHTUMAT OMASSA KAUPUNGISSASI

HELSINKI
Tapaamisvastaavat: Anna Alavesa anna.alavesa@welho.com ja Johanna Kuusi johannakuusi@hotmail.com

Pääkaupunkiseudun tapaamiset ovat keväällä 2011 Kalliossa leikkipuisto Linjassa (Toinen Linja 6, 00530 Hki) 17.4. ja 22.5. aina klo 16-18. Liikenneyhteydet ovat hyvät ympäri pääkaupunkiseutua ja parkkipaikkoja on puiston vieressä. Tapaamiset ovat kaikille sateenkaareville perheille ja perheistä haaveileville, mukaan voi tulla joko lasten kanssa tai ilman. Tarjoilut nyyttäriperiaatteella, kahvia, teetä ja mehua löytyy. Kesän tapahtumista löytyy tietoa yltä Pride-osiosta

JOENSUU
Joensuussa selvitellään tapaamisintoa perheiden keskuudessa. Mielenkiinnon ilmaisut osoitteeseen info@sateenkaariperheet.fi

JYVÄSKYLÄ
Tapaamisvastaava: Heljä Siitari hsiitari@hotmail.com

Jyväskylässä tapaamiset pidetään kerran kuussa, aina kuun toinen maanantai kello 17.30.-19.30 Keljon kirkon kerhotilassa. Seuraavat tapaamiset ovat 11.4. ja 9.5.

Jyväskylässä järjestetään Half Priden yhteydessä sateenkaariperheiden piknik Lounaispuistossa lauantaina 16.7 klo 14 alkaen. Suunnitelmissa on ainakin pikkulapsille oma polskutteluallas. Tapaamisessa 9.5. askarrellaan oheismateriaalia ko. tapahtumaan.

KUOPIO
Keväällä 2011 ei Kuopiossa ole suunniteltuja tapaamisia. Alueelle tarvitaan uutta tapaamisvastaavaa. Innokkaat voivat olla yhteydessä info@sateenkaariperheet.fi

OULU
Tapaamisvastaava: Sanna Snellman oulunsateenkaariperheet@luukku.com

Tapaamiset joka kuukauden kolmas sunnuntai klo 15.30-18 Oulun keskustan avoimessa päiväkodissa (Ns. Vihreä Talo, Uusikatu 27). Päiväkodilla on todella hyvät tilat leikkeihin ja paljon leluja. Tiloissa on myös hyvät lastenhoitomahdollisuudet, sittereitä, syöttötuoleja ja mikro löytyy. Tapaamiset ovat olleet perinteisesti nyyttärihengessä. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin kävijät, lasten kanssa tai ilman! Oulun sateenkaariperheiden tapaamisista ilmoitellaan myös Oulun ryhmän omalla s-postilistalla. Kysy liittymisohjeet tapaamisvastaavalta.

ROVANIEMI
Tapaamisvastaava: Hanna Peltomaa hanna.peltsi@gmail.com

Kevätkaudella tavataan perheiden kotona. Kyselyt tapaamisvastaavalta.Tervetuloa mukaan kaikki asiasta kiinnostuneet! Tarjoilut nyyttäriperiaattella.

TAMPERE
Tapaamisvastaavat: Joanna Marjanen joanna.marjanen@gmail.com & Marjut masu@tamperelainen.org

Tapaamispaikka on Napapiirillä (Kalevassa), kävelymatkan päässä keskustasta osoitteessa Kaalamonaukio 2. Löydät perille, kun käännyt Sammonkadun Siwalta oikealle Kaalamonaukiolle. Napapiirin sisäänkäynti on aukion yläpäässä oikealla, kerrostalon kivijalassa. Myös bussit 17, 25 ja 27 tuovat perille.

Kevään viimeinen kokoontuminen Napapiirillä on sunnuntaina 17.4. klo 16-18. Sovitaan siellä porukalla kesän ulkotapaamisista, tule mukaan vaikuttamaan! Suunnitelmissa on esimerkiksi mahdollinen Delfinaario-retki vielä ennen kesää ja kesällä sitten leikkipuistotapaamisia ja piknik-retkeä. Syksyllä jatketaan taas Napapiirin tiloissa.

Lisätietoja osoitteesta tampereensateenkaariperheet@gmail.com
Tervetuloa isolla joukolla tapaamisiin!!! Tapaamisethan ovat ilmaisia ja eivät vaadi "jäsenyyttä"!

TURKU
Tapaamisvastaava: Anu Lankinen turunsateenkaariperheet@gmail.com

Tapaamiset jatkuvat Turun Seikkailupuiston Seikkailutalossa vapaamuotoisesti nyyttärikahvittelun ja leikkimisen merkeissä. Muutakin on mahdollista järjestää, jos kiinnostusta löytyy. Kevään viimeinen ajankohta on klo 16.30-19 sunnuntaina 17.4. Seikkailutalosta löytyy leluja, mikro, hoitopöytä yms. varustukset. Kysy halutessasi lisätietoja sähköpostilla tai ilmesty paikan päälle. Lämpimästi tervetuloa kaikki uudet ja vanhat kävijät!

Lisäksi kalenteriin kannattaa merkata lauantai 6.8., jolloin Turussa järjestetään ensimmäistä kertaa Pride-puistojuhla. Olemme suunnittelemassa juhlan yhteyteen myös jotain lapsille/perheille suunnattua ohjelmaa. Ideoita voi tuoda huhtikuun tapaamiseen tai lähettää sähköpostia tapaamisvastaamalle.

Maailman sateenkaariperheet Floridassa heinäkuussa - tervetuloa!

Heinäkuun 9.-16. päivä Floridaan kokoontuu arviolta 500 sateenkaariperhettä viettämään lomaa palmujen katveeseen. Tänä vuonna tapahtumassa nähdään uutta: Maailma!!

Viikon teemana on kansainvälisyys. Tapahtumaan kutsutaan osallistujia ympäri maailman. Tervetuloa mukaan! Euroopan sateenkaariperhe-järjestöjen verkosto NELFA on mukana järjestelyissä. Sateenkaariperheet ry:kin osallistuu tapahtumaan ja sen järjestelyihin.

Tapahtuman järjestää sateenkaariperheiden matkatoimisto Our Family Vacations yhteistyössä Yhdysvaltain sateenkaariperheiden kattojärjestön Family Equality Councilin kanssa. Tapahtuma järjestetään korkeatasoisessa all-iclusive lomakohteessa. (Osallistumismaksut ovat eurooppalaisesta näkökulmasta ikävä kyllä melko korkeat.)

Järjestäjien kutsu maailman sateenkaariperheille ja lisätietoja englanniksi netissä>>

Ps. Tapahtumassa NELFA ja Family Equality Council julistavat kansainvälisen sateenkaariperhepäivän ajankohdan ja teeman

Miten lapsia tehtiin?

Helsingin Kalliossa kokoontui 13.2. parikymmentä ihmistä kuulemaan miten lapsia sateenkaariperheissä tehdään. Osallistujilla oli omat perhesuunnitelmat kehitteillä. Ranneliike.netin kotisivuilla julkaistussa uutisessa tapahtumassa on mukana myös ääninauhoitukset alustuspuheenvuoroista. Alustajina toimivat Anna Moringin ja Juha Jämsä.

Linkki uutiseen>>

Turun varainkeruukampanja oli menestys

Ryhmä turkulaisia yhdistyksemme jäseniä tempaisi usean varainkeruutapahtuman sarjalla helmikuussa. Kiitos tekijöille - kampanja oli menestys! Yhdistys on kiitollinen kerätyistä varoista ja niistä lukuisista tuotteista, joita kampanjan aikana tehtiin ja askarreltiin yhdistyksen varainkeruun myyntituotteiksi. Turun tuotoksia voi tänä vuonna ostaa yhdistyksen myyntipöydistä leirillä, prideissa tai nettikaupassa>>

Saanko olla totta?

Jäsenhintaan!

Saanko olla totta? on kaivattu perusteos kasvatus-, sosiaali- ja terveydenhuoltoalojen ammattilaisille ja opiskelijoille, kirkon työntekijöille sekä muille, jotka kohtaavat ja pohtivat sukupuolen ja seksuaalisuuden kysymyksiä.
http://www.gaudeamus.fi/ajankohtaista/tuovinen-saanko-olla-totta/

Sateenkaariperheet ry:n jäsenille suoraan kustantajalta tarjoushinnalla 30,90 € (sis. toimituskulut). Tilaukset sähköpostilla tilaukset@gaudeamus.fi, mukaan merkintä "SAANKOOLLA".

Liisa Tuovinen, Olli Stålström, Jussi Nissinen & Jorma Hentilä (toim.): Saanko olla totta?
Sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuus
Maaliskuu 2011
978-952-495-201-9 • Nid. B5, n. 350 s.
TARJOUSHINTA 30,90 € (Ovh 36 €)

DTM ja Kristiina Puukko järjestävät lastentapahtuman 29.5.

Sunnuntaina 29.5. lastentapahtuma koko perheelle DTM:ssä, järj. DTM ja Kristiina Puukko, lisätietoja myöhemmin www.dtm.fi

Lapset luontoon 2011

Sateenkaariperheet ry on mukana Luontoliiton kampanjassa Lapset luontoon. Kampanja muistuttaa luontosuhteen tärkeydestä

www.lapsetluontoon.fi
www.facebook.com/lapsetluontoon

Luonto-Liitto ja yhteistyöjärjestöt tarjoavat kampanjan puitteissa tietoa, koulutusta, toimintaa ja ideoita luonnonharrastukseen, ympäristökasvatukseen ja lasten elävän luontosuhteen voimistamiseen.

Liity jäseneksi

Sateenkaariperheet ry:n jäsenenä tuet yhdistyksen yhteiskunnallista vaikuttamistyötä ja vertaistukitoimintaa. Jäsenenä saat kymmenien eurojen alennuksen leireiltä ja jäsenkortilla monenlaisia etuja. Esimerkiksi yökerho DTM:ään jäsenkortilla *aina* ilmaiseksi.

Liity jäseneksi täällä>>

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2011

20 euroa ensimmäiseltä perheenjäseneltä
5 euroa seuraavilta perheenjäseniltä

YHTEYSTIEDOT

Sateenkaariperheet ry c/o Seta ry
Mannerheimintie 170 A, 00300 Helsinki

www.sateenkaariperheet.fi
Jos sinulla on jotakin yhdistyksen www-sivuihin liittyviä kysymyksiä, palautetta tai kommentteja, voit lähettää ne osoitteeseen webmaster@sateenkaariperheet.fi

info@sateenkaariperheet.fi
Yleisestä info-osoitteesta voit kysellä meiltä mm. tapaamisista, koulutuksesta, tilata materiaalia tai kysyä neuvoa tai apua ongelmatilanteissa.

jasenet@sateenkaariperheet.fi
Jos sinulla on mitä tahansa jäsenyyteen liittyviä kysymyksiä, voit lähettää postia tähän osoitteeseen. Ilmoita tähän myös mahdolliset muuttuneet jäsentietosi (esim. uusi osoite, muutokset perheessä tms.) niin päivitämme tietosi. Jos et ole vielä jäsen ja haluat liittyä, voit tehdä sen Liittyminen jäseneksi -sivulla josta löydät myös lisätietoa jäsenasioihin liittyen. sateenkaariperheet.fi/liittyminen.html

Puheenjohtaja
Juha Jämsä, puheenjohtaja@sateenkaariperheet.fi, 041 - 501 2580

Hallitus
Sateenkaariperheet ry:n hallitus vuonna 2011

Juha Jämsä / puheenjohtaja
Maarit Nissilä / varapuheenjohtaja
Emmi Pihlajaniemi / sihteeri
Joanna Marjanen / rahastonhoitaja
Sini Huttunen
Sari Miettinen
Tanja Rintala
Minna Karinkanta / varajäsen
Kaisa Niittynen / varajäsen

Lähetä vastauksesi kirjeessä mahdollisesti oleviin kysymyksiin alla olevalla painikkeella

1/1