ENNAKKOVARAUSLOMAKE

Suomen Taksiliiton jäsenet voivat tällä lomakkeella varata jäsenetuna (arvo 50€) maksuttoman sisäänpääsyrannekkeen itselleen ja yhdelle seuralaiselle Taksimessujen illanviettoon tiistaina 7.6.2022 klo 18 - 22.

Illanvieton menossa mukana ovat Hovimuusikko Ilkka ja Stand Up -koomikko Mikko Vaismaa. Messuväen tanssivarpaita liikuttaa bilebändi ICON. Messuosastot ovat avoinna koko illan ajan.

Varausehdot

Taksiliiton jäsen (= jäsenyrittäjä, jäsenyritys, yhdistysjäsen, tilausvälitysyhtiöjäsen, kannatusjäsen) voi tällä lomakkeella varata maksuttoman sisäänpääsyrannekkeen itselleen ja enintään yhdelle seuralaiselle Taksimessujen illanviettoon tiistaina 7.6.2022.


Jäsenetuna saatavien rannekkeiden ennakkovaraus tulee tehdä viimeistään perjantaina 29.4.2022.


Jäsenmaksujen tulee olla maksettuna rannekkeita varattaessa ja lunastettaessa.


Käyttämättömistä peruuttamattomista varauksista peritään varaajalta hallintokuluina 15 euroa/varaus. Peruutuksista tulee ilmoittaa 31.5.2022 mennessä: taksimessut@taksiliitto.fi tai puhelimitse 020 7756 800.


Rannekkeet ovat lunastettavissa Jyväskylän Paviljongista (Lutakonaukio 12) tapahtumapäivänä tiistaina 7.6.2022:

klo 12 - 17 Taksiliiton messuosastolta 

klo 17 - 21  Jyväskylän Paviljongin aulasta


Rannekkeet lunastetaan esittämällä varausvahvistusviesti jonka saat sähköpostitse tämän varauksen tehtyäsi. Voit tulostaa sen mukaasi tai esittää viestin mobiililaitteeltasi.


Rannekkeita illanviettoon myydään kaikille halukkaille www.taksit.fi -verkkokaupassa 31.5.2022 saakka.


Jäsenen nimi (Jos kyseessä toiminimi: kirjoita henkilön nimi, jos yritysjäsen: kirjoita yrityksen nimi)

Jäsenyrityksen liikenteestä vastaavan henkilön nimi tai välitysyhtiöjäsenen / yhdistysjäsenen yhteyshenkilön (varaajan) nimi

Jäsennumero tai Y-tunnus

Puhelinnumero josta jäsenen tavoittaa

Haluan varata sisäänpääsyrannekkeen

Sähköpostiosoite Varausvahvistus lähetetään tässä ilmoitettuun sähköposoitteeseen. Tarkastathan että sähköpostiosoite on oikein kirjoitettu

Olen lukenut ja ymmärtänyt lomakkeen alussa ilmoitetut varausehdot

0%