Kysymys on pakollinen
Antamasi lukuarvo on virheellinen
Sähköpostiosoite on virheellinen

Sateenkaariperheiden perhevalmennus

Helsingin iltakurssi 29.10.-10.12.2013

Vaikka perhevalmennus on osallistujille maksutonta, ovat ilmoittautumiset sitovia. Muistathan ilmoittaa, jos ette pääsekään osallistumaan valmennukseen. Peruutukset voi ilmoittaa yhdistyksen sähköpostiin info@sateenkaariperheet.fi.

Luennot joka tiistai kello 18.00-20.30 ajalla 29.10.-10.12.2013 yhdistyksen toimistolla Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Yrjönkatu 29 A 1 (Forumin kortteli).

Perhevalmennukseen voivat osallistua vain siihen ilmoittautuneet. Perhevalmennuksen lähtökohtana on, että osallistujat osallistuvat kaikkiin osioihin, mielellään kaikkien perheen (tulevien) vanhempien voimin. Koska valmennukseen osallistuu perheitä erilaisista elämäntilanteista, on kuitenkin ymmärrettävää jättää väliin jokin luento, joka ei lainkaan tunnu koskevan omaa perhetilannetta. Perusperiaate kuitenkin on, että kaikki osallistuvat kaikille luennoille.

Luennot:

1. luento 29.10.: Johdantokerta
2. luento 5.11.: Miten lapsia tehdään? Lapsiperheellistymisen vaihtoehtoja
3. luento 12.11.: Lapsen syntymän jälkeistä byrokratiaa
4. luento 19.11.: Pohdittavaa ja sovittavaa ennen lapsen syntymää
5. luento 26.11.: Lapsi osaksi sateenkaariperhettä ja sukua
6. luento 3.12.: Parisuhde sateenkaariperheessä
7. luento 10.12.: Sateenkaariperhe hyvinvointipalveluissa ja vertaistuessa

Tutustukaa valmennuksen tarkempiin sisältöihin ohjelmassa >>

Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.10.2013

Ilmoittautumiset hyväksytään tulojärjestyksessä. Ne, jotka eivät mahdu mukaan syksyn kurssille, voivat ilmoittautua viikonloppukurssille tai odottaa kevään iltakurssia.

Keräämme muutamia taustatietoja osallistujista, jotta osaamme sovittaa ohjelman teidän tarpeisiinne ja suunnitella ryhmätöitä jne. Kiitos vastaamisesta!

Ilmoita kaikkien osallistujien nimet. Tavoitteena on, että perheen kaikki (tulevat) vanhemmat osallistuisivat valmennukseen.

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1