Vertaistukea verkossa, ryhmä keskoslapsen menettäneille vanhemmille

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Zoom alustalla pidettävään verkkovertaistukiryhmään keskoslapsen menettäneille vanhemmille. Ryhmää ohjaavat Käpy Lapsikuolemaperheet ry:n vertaisohjaajat. Toivomme, että jokainen osallistuja täyttää oman ilmoittautumislomakkeen.


Ryhmään mahtuu mukaan 8 osallistujaa ja täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jonopaikalle otetaan 2 ilmoittautumista. Jos viime hetken peruutuksia tulee kutsutaan jonosta mukaan. Ryhmäläisille lähetetään vahvistus ryhmän toteutumisesta sekä  zoom-linkki viikolla 10. Järjestämme vastaavan verkkoryhmän myös syksyllä (syyskuu-joulukuu), johon avaamme ilmoittautumisen myöhemmin keväällä.


Tarvitset ryhmään osallistuaksesi tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on toimiva mikrofoni ja webkamera. Osallistujien on hyvä sitoutua olemaan mukana kaikki ryhmän kokoontumiskerrat. Ryhmä toteutetaan turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. Osallistujan odotetaan varaavan  keskustelulle rauhallinen tila ilman, että taustalla on muita kuulijoita. Olethan valmispitämään kameran päällä sekä jakamaan muiden osallistujien kanssa asioita myös omasta menetyksestäsi haluamallasi tavalla. Keskusteluiden teemat määritellään osallistujien toiveiden mukaisesti.


Ryhmä kokoontuu viisi kertaa seuraavasti

ke 9.3. klo 18-19.30

ke 30.3. klo 18-19.30

ke 20.4. klo 18-19.30

ke 11.5. klo 18-19.30

ke 1.6. klo 18-19.30Ilmoittaudu 7.3.2022. mennessä.
Tekemällä ilmoittautumisen ja lähettämällä sen tämän järjestelmän kautta annat samalla suostumuksesi antamiesi tietojen tallentamiseen KÄPY ry:n tapahtumarekisteriin, josta tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja säilytetään kolme kuukautta tapahtumasta, jonka jälkeen ne hävitetään. Lue tietosuojaseloste tästä: Tietosuojaseloste KAPY ry_ tapahtumarekisteriOsallistujan nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Kotikunta

Kenet olet joutunut menttämään ja milloin olet menettänyt lapsesi? Millä raskausviikoilla synnytys tapahtui?

Mitä teemoja tahtoisit käsitellä ryhmässä? Mitä odotat ryhmältä?

0%