Kysymys on pakollinen
Antamasi lukuarvo on virheellinen
Sähköpostiosoite on virheellinen

Sateenkaariperheiden ruskaleiri 2013


LUE NÄMÄ OHJEET ENNEN KUIN ILMOITTAUDUT

Leiri järjestetään Inarissa, Vasatokan  nuoriso- ja luontomatkailukuksessa ke-su 11.-15.9.2013. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin lopullinen hinta määräytyy leiriläisten määrän mukaan. Ilmoittautuessaan sitoutuu maksamaan enintään alla mainitut maksimihinnat. Hinta sisältää ohjelman, täysihoidon ja majoituksen. Matkakuluista vastaa jokainen perhe itse. Liinavaatteet sisältyvät hintaan. Jos et/ette jostain syystä halua majoittua leirikeskuksessa, vaan vierailla leirillä päiväaikaan, tai ette pysty olemaan paikalla koko leiriaikaa, ota yhteys järjestösihteeriin, niin muokataan leirihinta sinun osallistumisesi mukaiseksi. Myös muut leiritiedustelut järjestösihteerille, 050-321 7976 tai kaisa.niittynen@sateenkaariperheet.fi.

Leirille pääsee kätevimmin autolla. Kaukaa tulevat voivat lentää Ivalon lentokentälle, josta bussiyhteys tai järjestetty yhteiskuljetus leiripaikalle.

Maksimihinnat:

Neljä yötä, eli ke-su
Aikuinen, jäsen 230 euroa / ei-jäsen 300 euroa
3-17-vuotiaat, jäsen 60 euroa / ei-jäsen 100 euroa
0-2-vuotiaat, 20 euroa

HUOMAATHAN:
Varausmaksu on 50 e / perhe. Saattee erillisen laskun sähköpostiinne lähipäivinä. Jos varausmaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä eikä lisämaksuaikaa pyydetty, varaus raukeaa ja paikat luovutetaan jonotuslistalla oleville perheille. Jäsenhinnat edellyttävät, että kaikkien perheenjäsenten jäsenmaksut on maksettuna samaiseen eräpäivään mennessä. Jäseneksi voit ilmoittautua yhdistyksen kotisivuilla www.sateenkaariperheet.fi

Varausmaksua ei palauteta, vaikka ilmoittautuminen peruttaisiin. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoittautumisen peruuttaminen. Ilmoita varauksen peruuntumisesta aina erikseen järjestösihteerille Kaisa Niittyselle kaisa.niittynen@sateenkaariperheet.fi 050-321 7976. Varsinainen leirilasku (joka on siis leirin hinta, josta on vähennetty jo maksettu varausmaksu) lähetetään myöhemmin erikseen!

* Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia

Yhteystiedot

Leirin pituus

Tiedot leiriläisistä

Ilmoita aluksi kaikkien tässä varauksessa olevien eri-ikäisten leiriläisten määrät (ikä leirin alkaessa).

Muista lähettää ilmoittautumisesi alla olevalla painikkeella!

1/1